Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
некако тардиција е на Европските првенства победник да биде тој што последен освоил Светско така да... FORZA ITALIA!!! :vozbud:

DA da i na poslednoto taka bese :pusk:

ова беше кај Матриксот на myspace:

l_45ba94de0526b6e02550343243777d77.jpg

:pos2::pos2::pos2:

Slikata e zakon:pos2::pos2::pos2::pos2:

Оној Донадони куртонон го изоставил Инзаги на сметка на Касано абе да даде господ да испаднат уште у групи крФ да им ебам нивна

А зошто да биди пред касано во тимот. Многу беше подобар.

А зошто да биди пред касано во тимот. Многу беше подобар.

Зашто последниве кола беше збеснат се истури од голови во подобра форма е со 3 месеца повреда на Пипо сезонава имаат ист број голови затоа.

у право е Пејо!
Може и Инзаги не се истури давајќи голови растур направи дечкото,вистински звер во нападот!

Зашто последниве кола беше збеснат се истури од голови во подобра форма е со 3 месеца повреда на Пипо сезонава имаат ист број голови затоа.
1. Pipo ne e igrac rabotnik, tuku ceka na drugite da mu namestat topka. So takov igrac ne mozis da bidis nacisto.
2. Pipo ima ako ne se lazam nekoi 35 godini a kasano mislam 25 ako sum greska za pojke od 3 godini popravaj. Znaci treba da se potpirame na sveza krv.
3. Pipo igrase i na svetskoto i mislam dade samo 1 gol. :(
4. Isto i kasano ja zapocna sezonava po ocaen period vo Real.
5. Pipo dade isto tolku gola kolku i kasano ama so Milan a ne so Sampdorija. (so e potesko)
6. DA be Pipo e igrac na Milan kako zaborajv :), ps. te molam bidi realen

Nakratko Vremeto na Pipo pomina.

Во моментов е Пипо подобар од Касано, секогаш знае да го сврти натпреварот и има искуство, а Касано е копиљ ка Матераци ...
Мене исти курац ми е дал го викнал дал не, барем ќе биде поодморен за идната сезона.

Касано го викнаа затоа што е 10 години помлад од Пипо и побрз (ако е тоа некоја предност), ќе им се најде во тепачки :D и дека Донадони е ашљак

Аиии абе пипо како што може да извади утакмица господ неможе бе алоо!Тој е играч број еден за големи натпревари!
1.Касано не е оној стариот што играше за Рома
2.Може у секој момент да направи кикс и црвен картон
3.Кога ке биде најпотребно ке промаши пенал како сега со Јуве!

1. Pipo ne e igrac rabotnik, tuku ceka na drugite da mu namestat topka. So takov igrac ne mozis da bidis nacisto.
Не коментирај стил кометирај ефикасност,каде каде појака од на Касано придонес има дадено незамислив за Касано
2. Pipo ima ako ne se lazam nekoi 35 godini a kasano mislam 25 ako sum greska za pojke od 3 godini popravaj. Znaci treba da se potpirame na sveza krv.
Годините немаат никаква врска со моменталната форма во која е
3. Pipo igrase i na svetskoto i mislam dade samo 1 gol. :(
Одигра само 20 минути и даде гол;)
4. Isto i kasano ja zapocna sezonava po ocaen period vo Real.
Ја почна здрав не повреден,значи сам си решавал за тоа како ке игра
5. Pipo dade isto tolku gola kolku i kasano ama so Milan a ne so Sampdorija. (so e potesko)
Тотално небитно а и има негови соиграчи башка во репрезентацијата со кои добро игра заедно
6. DA be Pipo e igrac na Milan kako zaborajv :), ps. te molam bidi realen
Nakratko Vremeto na Pipo pomina.

Па јасно де баш затоа и не го сакаш тиsd,времeто не му е баш поминато има уште една сезона и едно лето да даде многу повеќе од деликвентон.
За крај не навивам за Италија баш напротив сакам да испаѓаат пред време за да не ми се замараат играчите :)

Оваа година и европски прваци и ајде ајде.. x)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom