Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
eh,dusata im ja nema, cannavaro ,zverka covek i igrac nema da igra na za nego mozebi poslednoto natprevaruvanje.........

abe ,toj chielini kakva sponska faca ima ,nisto cudno so mu naprail........

Можат и без Канаваро:)
Тој Киелини шо чоек ке беше бе диииибек да го ебам!

Е шо одбрана ќе имавме со Киелини и Канаваро :(

Сега разбрав дека алтернатива биле Гамберини и Бонера :(
Поарен е гамберини од овие ама е десет класи зад канаваро. Се надевам Киелини-Барзаљи ќе си бидат неприкосновени назад.

назад требаше да играат Панучи-Канаваро-Матераци-Ѕамброта но со повредата на капитенот неговото место најверојатно ке го земе Барѕаљи додека Кјелини и понатаму ќе си остане резерва.

Па во план биле Канаваро и Барзаљи, а матриксот е во аут оти сезонава беше катастрофа. И сега демек како варијанта е Панучи да играл централен а Замброта и гросо на страните
Замброта-Барзаљи-Панучи-Гросо

Kе го замени Гамберини од Фиорентина кој одигра многу добро оваа сезона во Фиорентина
Никој неможе да го замени Канаваро зверот, но да се надеваме дека Гамберини ке биде достојна замена

Kе го замени Гамберини од Фиорентина кој одигра многу добро оваа сезона во Фиорентина
Никој неможе да го замени Канаваро зверот, но да се надеваме дека Гамберини ке биде достојна замена
Да..Имаше изјава од Донадони, дека го зема Гамберини од Фиорентина..

Сега во план е да игра Панучи централен дефанзивец!Најверојатно со Матераци,така да Замброта десно и Гросо лево!

Сега во план е да игра Панучи централен дефанзивец!Најверојатно со Матераци,така да Замброта десно и Гросо лево!
:wtf:Vcera na TV kazuvaa deka ke go baraat Gamberini od Fiorentina, demek taka izjavil Donadoni...:toe:Kojznae koe e vistina...

ШАМПИОНИ! АЛЕ АЛЕ::: ОВАА ГОДИНА ТИТУЛАТА Е НАША: СВЕТСКО ЕВРОПСКИ ПРВАЦИ!

Киелини не беше крив за стартот...како и да е се случуваат вакви работи немал никаква намера...се надевам дека и без него ќе стигнеме до втората титула европски првак :olee: ливчето е веќе ставено ги чекаме парите :vozbud:

Холандија-Италија 3-0. :kesa: Следната ке ја тепаме.

Донадони ме разочара...Одбраната на Италија никогаш не била послаба..Матераци многу пропусти,исто и Замброта не е оној што го познавав од Јувентус..Дел Пиеро кога влезе во игра заедно со Гросо, ја кренаа играта на Италија на повисоко ниво, и се надевам дека тоа го забележа и Донадони, па за против Франција верувам дека ќе му даде предност на искусниот Дел Пиеро, наспроти Ди Натале, кој доста претрча, но не даде никаков исход од тоа..Се надевам дека двете ќе ги победат и ќе се пласираат понатаму..За да не зависат од другите резултати..

Реков и на еуро фан клум кико.РАЗОРАЧАРАН СУМ ОД ДОНАДОНИ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom