Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
JEEEE NEKA PUKNAT SITE SO MISLAT DEKA NEZALUZENO JA OSVOIVME TITULATA. ODIME NA EVROPSKA TITULA:vozbud:

Ах, иаталјанска работа. Голови во 1 и 90 минута. Тоа го можат само тие:)

абе италијанска работа им се може знаат да играат и да задржат резултат ... 3-ца стартери имаше од екипата на Милан:je:

п.с. Буфон закон беше со капчето зимски :pos:

ITALIA! ITALIA! ITALIA! ITALIA!

Ајде нека пукнат шкотите глупи!

Одиме на европска титула :vozbud:

п.с. Панучи :zver:

Ѕверови сме, ќе освојме и титула

Gi obozavam deckive, definitivno se najbolje. Na chelo so Lippi bea zverki. Mislam deka kje osvojat i evropsko. Tek za 5-6 godini shto kje bide od niv...mladincite na italija se odlichni, edni od najdobrite vo svet ako ne i najdobri

JEEEE NEKA PUKNAT SITE SO MISLAT DEKA NEZALUZENO JA OSVOIVME TITULATA. ODIME NA EVROPSKA TITULA:vozbud:

tachno! nek puknat , zasluzena beshe:baeh:

Многу сум срекен што победија во сред Глазгов.А Французиве цело време местеа да испадне Италија,ама ако,ќе им се врати на Европското.+чист гол им поништија со Шкотите,а го примија од офсајд.Де Роси и Аквилани ќе газат другата година.А по повредата и легендата се врака во репрезентација-23 Марко Матераци.

Паладино ми се допаѓа како игра.
/
а,да ке заборавев.

ФРАНЦИЈА НЕКА НИ ПУШИ ОД ЦИГАРИТЕ НЕКВАЛИТЕТНИ ИТАЛИАНСКИ:
ЦАРОВИ СМЕ!!!

ФОРЦА ИТАЛИА!

Italy- Faroe Islands 3 : 0

прво полувреме ЈАДЕМЕ :je:

Абе ова е веќе добиена утакмица. Рутинска завршница на квалификациите ...

ja obozavam Italija sekako Makedonija e na prvo mesto no zar takov maler sme Italija vo grupa se padna so Bugarija, Crna Gora i Kipar a nas samo ke ne zaobikoli!!! eee daj boze da otidam barem vo Sofija da gi vidam Italijancive Gatuzo, Pirlo, Gila, Inzagi, Bufon, Del Piero itn .... i daj boze mojot omilen fudbaler da se vrati pls Nesta :)
koj ke ide so mene na utakmica ima dobrovolci :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom