Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Сите шо ќе идат Софија на Бугарија Италија нека ми кажат мене ќе ги обезбедам со место за спиење. Ич да не се срамите. Е така.

Јас и росонерка хахахах :vozbud:

Ти бе брат ќе доаѓаш?

Јас и росонерка хахахах :vozbud:

Ти бе брат ќе доаѓаш?

Нормално дека ќе идам улаф си ти кај пропуштам. Само чекај рано е кузнај кога ќе се игра.

А на кој му се иди ако нема каде нека кажи голем ми е кревето, малце ќе го погалам само ххахахаха

pa da ne mislis Sindikat ke plakame vo hotel sobi? pa ke ti se lupneme site kaj teb,e znaci sea za sea jas, dada mi (ona kolku sto doznav odma te informirala deka ke ti dosla na gosti ) i vlatcevo :) ali mislam deka ke se prijavat use mnoooogu luge kaj ke gi smestis ne znam ali za nas trojca mesto obavezno da ima :pos2: i sakam od loza da gi gledam italijanskite lepotancinja (eh mnogu sakam :pos2:)

Абе за место не се секирајте ќе не собери. Ти Росоњерка ич да не паничиш за место за спиење, голем ми е кревето :vozbud::vozbud::vozbud:.

Ај да не сме офтопик, да не знај некој кога се игра утакмицата со Бугарија. Фала пријатно.

Абе за место не се секирајте ќе не собери. Ти Росоњерка ич да не паничиш за место за спиење, голем ми е кревето :vozbud::vozbud::vozbud:.

Ај да не сме офтопик, да не знај некој кога се игра утакмицата со Бугарија. Фала пријатно.

Си наредивте вие двајцата :)
Ај да бидам онтопик
Уште да наредат сојузите на овие
Значи скоро сите сојузи се имаат договорено кој кога и каде ќе се договараат за распоред на групите освен овие. Демек Бугарите и Италијаните не можеле да се договорат за место каде да преговараат :uvo:

ajde de neka pregovaraat vo Rim ete neka se prosetaat blgarive ili onie sea kako evropski gragani sakaat kaj niv da se pregovara c c c neka resat pobrzo da znam za koj period da vadam blgarska viza :)
a Sindikat fala bas si fin:) ke se snajdam za krevetot cim e golem znaci ke moze ubavo da spijam , a za da ne spies na trosed ke ti donesam dusek jas:back:

lele kakva sreka ili nesreka imaat italijancive! aj Romanija samo tamu vo grupata e visok uste od sea a Italija, Holandija i Francija ke se borat za prvite mesta i site se odlicni ekipi! pa ke cekame.........
jas si sakam Italija da si pobedi jasno :)

lele kakva sreka ili nesreka imaat italijancive! aj Romanija samo tamu vo grupata e visok uste od sea a Italija, Holandija i Francija ke se borat za prvite mesta i site se odlicni ekipi! pa ke cekame.........
jas si sakam Italija da si pobedi jasno :)

Најлошото шо можеше ни се падна во групата. Ама италијаните не се за фрлање. знат да играт на разултат. Малку мотивација и газиме.

Со Франција ќе се колеме, Холандија можеме да ги тепаме без проблем, Романија, и нив можеме да ги тепаме без проблем :P

Ох баш би сакал Франција да испадне од групата, и секако во дуелот со Италија да загубат со повеќе од два гола разлика

некако тардиција е на Европските првенства победник да биде тој што последен освоил Светско така да... FORZA ITALIA!!! :vozbud:

ова беше кај Матриксот на myspace:

l_45ba94de0526b6e02550343243777d77.jpg

:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom