Toecutter
Biafran Baby
- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 5.243
- Поени од реакции
- 2.444
Сметаш дека Zeitgeist е документарец. Со други зборови бегајќи од тоа што го наведе во цитатот си го заменил робувањето на секојдневието со робувањето на самобендисаната идиотштина.
Da Zeitgeist e dokumentaren film, ne e crtan film niti vesti vo 19:00.Neznam sto ne ti e jasno tuka.I toa dokumentarec koj e zdravo obmislen i ne se bavi samo so 9-11 tuku i so mnogu drugi temi kako sto e 'sto se pari i kako se pravat' tema koja sekoj treba da ja znae bidejki site trcaat po pari i celiot zivot im e podreden na parite a neznaat sto se toa pari. Zeitgeist na ednostaven nacin demonstrira sto se toa pari i kako se pravat, a dava i presek na bankarskiot i finansiski sistem.
Ako si ucel na skolo za ova bravo, jas na taa planeta ne sum bil, izgleda ti si vonzemjaninot tuka.
Demek koj sum jas Zeitgeist mi e ispod k*rac seto toa obrazlozeno so dve recenici polni so frazi.Filmot bil idiotizam!Kazi ja tajnata na tvojata superiornost pa da naucime.Osven ako tvojata genijalnost za koja filmot e idiotizam si ja nasol vo :
CNN,gledaj A1,Sitel,Kanal 5,MTV,Alfa,Pink,Planeta,Nova ,citaj Utrinski,Vecer,Dnevnik.....
kako sto ubavo ti kazuva firewall.