Toecutter
Biafran Baby
- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 5.243
- Поени од реакции
- 2.444
Da Zeitgeist e dokumentaren film, ne e crtan film niti vesti vo 19:00.Neznam sto ne ti e jasno tuka.I toa dokumentarec koj e zdravo obmislen i ne se bavi samo so 9-11 tuku i so mnogu drugi temi kako sto e 'sto se pari i kako se pravat' tema koja sekoj treba da ja znae bidejki site trcaat po pari i celiot zivot im e podreden na parite a neznaat sto se toa pari. Zeitgeist na ednostaven nacin demonstrira sto se toa pari i kako se pravat, a dava i presek na bankarskiot i finansiski sistem.Сметаш дека Zeitgeist е документарец. Со други зборови бегајќи од тоа што го наведе во цитатот си го заменил робувањето на секојдневието со робувањето на самобендисаната идиотштина.
Ako si ucel na skolo za ova bravo, jas na taa planeta ne sum bil, izgleda ti si vonzemjaninot tuka.
Demek koj sum jas Zeitgeist mi e ispod k*rac seto toa obrazlozeno so dve recenici polni so frazi.Filmot bil idiotizam!Kazi ja tajnata na tvojata superiornost pa da naucime.Osven ako tvojata genijalnost za koja filmot e idiotizam si ja nasol vo :
kako sto ubavo ti kazuva firewall.CNN,gledaj A1,Sitel,Kanal 5,MTV,Alfa,Pink,Planeta,Nova ,citaj Utrinski,Vecer,Dnevnik.....