Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.460
- Поени од реакции
- 5.159
Ајде бе, пиши, што докажува?:uvo::uvo:![]()
Дека тие ги ставиле остатоците таму?
Тоа?
Ајде бе, пиши, што докажува?:uvo::uvo:![]()
кои остатоци?Ајде бе, пиши, што докажува?
Дека тие ги ставиле остатоците таму?
Тоа?
Грешка....кои остатоци?
не слушаш ли шо зборува новинарот и шо добива за одговор од интервјуто од надлежните таму .. разбираш англиски?
лет 93 .. се срушил наводно таму ... само шо го нема авионот !Грешка....
Дека тие подметнале остатоци?
Тоа ли сакате да докажете?
Го гледав видеото.... прикажуваат неколку парчиња од авион, интервју и на крајот прашува дали видовте Боинг...лет 93 .. се срушил наводно таму ... само шо го нема авионот !
искрено се заебаваш, не го гледаше видеото па напразно ломотиш или стварно не разбираш англиски ... за да можам да те разберам шо не ти е јасно ..
заебиГо гледав видеото.... прикажуваат неколку парчиња од авион, интервју и на крајот прашува дали видовте Боинг...
Но не разбирам што сакаат со тоа да докажат?
Се уште чекам одговор, што докажува видеото за летот 93? Навистина не можам да сфатам.заеби![]()
сега сваќам зошто мејнстрим медиумиве лоботомираат на велико ....
остани ми поздравен ..
Видеото видеото видеото:pos2:лет 93 .. се срушил наводно таму ... само шо го нема авионот !
искрено се заебаваш, не го гледаше видеото па напразно ломотиш или стварно не разбираш англиски ... за да можам да те разберам шо не ти е јасно ..
Хахахах абе у Америка да не беше што те немаше волку време ?Видеото видеото видеото:pos2:
Мали деца учат од видеа налик штрумфови,па луѓе ви треба здрава логика бидејќи работата е очигледна.
Еве вака-ќе добијам одговор кој експлозив е користен(пазете има бетон а потоа челична конструкција??!!).
Ќе добијам одговор КАКО и КОГА е поставен ??
Станува смешна оваа расправа па нели знете дека при ударот со брзина над 814 километри беа тотално уништени 2 ката додека крилата имаа минорна штета а пак моторите работеа...така се рашири горивото па дојде до термобар реакција и за жал загинаа илјадници луѓе и сметам дека гревота е што некои сероњи како питер џексон алекс џонс профитираат на трагедија.
Да бе да ... видеото ...Видеото видеото видеото:pos2:
Кај бев бев....туку бирекол дека секој кој верува на ефтини анимации е будала.Хахахах абе у Америка да не беше што те немаше волку време ?
Терористи !!!
Па секоја будала више знае кој ги сруши зградите.
Да бе да ... видеото ...
исечок од вести .. ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЛИЦЕ МЕСТО НА НАСТАНОТ!
авионот лет93 нигде го нема .. ниту има остатоци ниту има тела ..
ако тоа не е релеватно за тебе .. тогаш твој проблем ...
Остатоци, тела ... итн ... како и кај секое уривање на авион ..А ти бе синко што сакаш???
Метеорски кратер???
Јас поставив прашања па ве молам одговорете.
Видео запис од лице местоИсто како што не е релевантен и записот за уривањето на полскиот тупољев бидејќи има многу фактори кои влијаат.