Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ја уништам Грција ќе направам никогаш да не избувне војна, било каква и било каде..

Зарем не е ова контрадикторно?
Од една страна уништување,од друга борец за мир и човекови права.

Najprvin ke go vratam vremeto , a potoa ke dadam otkaz:baeh:

Иам еден пост на темава и сеушто стојам зад тоа. Хееее...

Би ја убила Дора Бакојани.После на камени мост ќе летаат глави на Грци.Ќе си ја средам државата и то :icon_lol:

Ќе го средам светот да нема војни или ќе го направам цел свет да биде 1 држава

Нема да убивам никој,тоа се коси со моите принципи,али ќе ги преместам Грците во Франција,Бугарите во некој забутан пуст остров,Србите ќе им го сменам мозокот,од Македонија ќе ги исфрлам сите изроди и не - Македонци во душа и така сите среќно ќе си живееме до крај на нашите животи.:pipi:

Иста желба и Хитлер имал...

Зарем некој не ти рекол дека крстот на Хитлер би изгравиран на гробот на Александар Македонски

Дефинитовно ја палам Франција, Грција Велика Британија и ке уживам во гледката

Би ги уништил грцитем грција би ја напраил македонија, би ги вратил деловите кој ни биле одземени од вардарска македонија и западна, би ги оживеал најпознатите личности ( би ги вратил на годините кога се прославиле) и би направил и би го зголемил бројот на понежниот пол за 30 %

Osven site postovi povrzani so Grcite da ne se povtoruvam, samo bi dodal, verojatno Kurt Cobain bi go vratil...
Vo deneshniov pozerski svet bash eden covek kako nego fali...

Bi ja izbrisala omrazata,zavisnosta,ubivanjeto,gladuvanjeto i site losi raboti koi postojat bi gi zamenila so eden zbor-LJUBOV-taa e edinstvenata koja moze da ja zadrzi smislata na zivotot vo sprotivno ne bi trebalo i nie da postoime.

Како прво и основно, би го направила светот поубаво место за живеење. Би ја укинала дрогата сигурно, за цигарите и алкохолот не знам, би размислила, сепак и тие се пороци. Би им дала памет на луѓето на кои што им фали и би направила да не постојат неправди и сите во светот да бидеме сложни, што значи, да нема вакви глупави кавги и дилеми како за нашето име. Со еден збор, би го направила светот мирно место за живеење, без војни и без глад за никого.

П.С. Сигурно посакувате јас да сум Бог... :pipi:

ejjjjjjj mn. raboti ke napravam sve najdobro za makedonija makedoncite da vladeat so svetot me mrzi dr.......

..вака да почнеме со работа:smir:
..прво би го свеснала човечкиот мозок да се грижи повеќе за светот...за околината околу себе...за да не со своите дела да уништува се:smir:
...потоа би с евраќала во минатото..каде грешки кои мислам јас дека се..би ги поправала..:smir:
...потоа би ја уништила дрогата...едноставно оној дел на мозокот кај жената би го одзела што ја тера на проституција...а и оној дел кај мажите што ги тера на оние работи као педофили...манијаци...силувачи и ред др работи:smir:
...потоа би ја свеснала мајчината грижа...екоај мајка да се грижи за своето дете...да му пружа мајчина љубов..а не ко некои кои ги оставаат своите деца:tapp:
...има нешо др ама не ми текнува:toe:

Bi fatil zlatna ripka i bi i pobaral da me naprai bog na poishe denovi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom