Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Би го сменил насловот на темата од `ако би биле` во `кога би биле`.

eheee, hipoteticko i nevozmozno... ali posto e taka postaveno prasanjeto, bi napravil raj od zemjava, angeli od lugeto, vili od zenite, ubaini bez kraj ama gospod znae bolje.

ке ги издадам сите тајни т.е. работите кои сега ни се мистерии и нејасни..значи би ви кажала се за да нема недоразбирања и да не се чудите поќе како изгледал господ ако воопшто постоел, кај живее со кој, има деца, родители..
и најважно ке слезев тука на земјата да живеам и ке бев педер ( нормално дека нема да го остаам дечкото) :vozbud:

Доста беше. Ќе ми се заебаваат мене шест милијарди мочковци дека поседувањето пиштол е исправно. I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger...
Бог е мртов, Ниче... Ниче е мртов, Бог. :baeh:

Ја да променам мислење на оваа тема. Еднаш реков би праел рестарт и слично ама би се вратило другипт ден се исто така да би си направил за следниот ден се да ми биде како што сакам мене другите нека си гледаат проблеми.

0_o so that means, i am... OMG!!!!

Не, администратор си ти. Но кога би бил бог на еден ден, би го сменил насловот на темава без администраторски привилегии...:)

прво би направил да бидам бог на неограничено а после се останато. ќе направам бескласно општество кај што сите ќе бидат еднакви и нема да има криминал. и ќе направам сите да веруваат само во мене така да нема веќе ЏИХАТ и КРСТОНОСНИ војни! хахаха

Ќе направам да нема војни, да нема глад, сите да бидеме здрави едноставно РАЈ

Ќе го убијам вистинскиот бог и ќе нема кој да ми го одземе божеството. :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom