- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.179
- Поени од реакции
- 10.178
штом си за него, најголем лузер ќе испадне.Не знам за вас, ама јас сум за Манчестер.
штом си за него, најголем лузер ќе испадне.Не знам за вас, ама јас сум за Манчестер.
Ako ima nekoja pravda ocekuvam kimi no na wa (Your Name) da zeme ama kao sto gi poznavam Amerite najverojatno Zootopia ke zeme od so se palat na detski crtancinja, taka bese i koga Frozen koga pobedi, a bese vo konkurencija so Studio Ghibli i so Wind Rises zadnjio film na Miyazaki. Inaku Kimi no na wa e na Makoto Shinkai po mnogumina narecen noviot Miyazaki, slobodno poglednete nekoi od negovite filmovi, gi nema mnogu, sigurno ke ve voodusevi. A Kimi no na wa im go preporacuvam na site da go poglednat, filmot e strasen, toj film im go pustiv na drugarite koga me prasaa kako mozam da gledam Anime.АНИМИРАН ФИЛМ (ранг листа)
Е овде имаше едно изненадување за мене! Имено, Zootopia, филмот кој најчесто се спомнува како најголем фаворит за Оскар (заедно со Moana), и кој дури 3 од 5-те сајта го имаа ставено на прво место во нивните предвидувања, еден друг сајт го има отфрлено од листата на филмови кои сигурно ќе земат номинација. Затоа во конечниот ранкинг испадна дури на 4-то место, иако искрено јас очекувам тој да го земе Оскарот.
1. Moana - Disney
Прегледај го приврзокот 160624
2. Kubo and the Two Strings - Laika
Прегледај го приврзокот 160625
3. The Red Turtle - Studio Ghibli/Sony Pictures Classics
Прегледај го приврзокот 160626
4. Zootopia - Disney
Прегледај го приврзокот 160627
5. Finding Dory - Pixar
Прегледај го приврзокот 160628
6. Miss Hokusai - GKIDS
Прегледај го приврзокот 160629
7. My Life as a Zucchini - GKIDS
Прегледај го приврзокот 160630
8. Sing - Illumination
Прегледај го приврзокот 160632
9. April and the Extraordinary World - GKIDS
Прегледај го приврзокот 160633
10. The Little Prince - Netflix
Прегледај го приврзокот 160634
11. Trolls - DreamWorks
Прегледај го приврзокот 160635
12. Long Way North - Independent
Прегледај го приврзокот 160636
13. The Secret Life of Pets - Illumination
Прегледај го приврзокот 160637
14. Sausage Party - Independent
Прегледај го приврзокот 160638
15. Mune: Guardian of the Moon - GKIDS
Прегледај го приврзокот 160639
16. Your Name - Independent
Прегледај го приврзокот 160640
17. Storks - Warner
Прегледај го приврзокот 160641
18. Kung Fu Panda 3 - DreamWorks
Прегледај го приврзокот 160642
19. Phantom Boy - GKIDS
Прегледај го приврзокот 160643
20. The Angry Birds Movie - Independent
Прегледај го приврзокот 160644
во игра се уште и:
21. 25 April - Independent
22. Bilal - Independent
23. Kingslave: Final Fantasy XV - Independent
24. Monkey King: Hero is Back - Independent
25. Mustafa & The Magician - Independent
26. Snowtime! - Independent
27. Ice Age: Colission Course - Blue Sky
Ама добро бе луѓе, кај го наоѓате Your Name? Јас се убив од барање, најдов само една очајна снимка на која дури и боите ѝ се избледени ко гаќи пружени на жица да се сушат и заборавени со месеци. Јас искрено таа снимка не би ја гледал. А читав многу убави коментари за филмот и едвај чекам да го гледам. Ако знаеш кај можам да го најдам, пиши ми тука или во приватна порака.Ako ima nekoja pravda ocekuvam kimi no na wa (Your Name) da zeme ama kao sto gi poznavam Amerite najverojatno Zootopia ke zeme od so se palat na detski crtancinja, taka bese i koga Frozen koga pobedi, a bese vo konkurencija so Studio Ghibli i so Wind Rises zadnjio film na Miyazaki. Inaku Kimi no na wa e na Makoto Shinkai po mnogumina narecen noviot Miyazaki, slobodno poglednete nekoi od negovite filmovi, gi nema mnogu, sigurno ke ve voodusevi. A Kimi no na wa im go preporacuvam na site da go poglednat, filmot e strasen, toj film im go pustiv na drugarite koga me prasaa kako mozam da gledam Anime.
Filmot bese pusten vo Japonija ova leto, a ti verojatno mislis na onoj korejski sub sto e postaven, isto taka mnogu los kvalitet, inaku pravata gi otkupija Funimation i mislam deka ovoj vikend ke bide premierata vo USA, a potvrdija deka ke izdadat i BlyRay verzija ponatamu, ama sega dodeka da dojde taa BluRay verzija ke pomine dolgo vreme, mozebi na prolet, Ti preporacavam da go prates nyaa.se tamuka verjatno ke bide postaven prvo, no ne ocekuvaj pred 26 Februari da go najdes, barem spored mene bi ocekuval nekade vo Mart da ispadne na Home Media.Ама добро бе луѓе, кај го наоѓате Your Name? Јас се убив од барање, најдов само една очајна снимка на која дури и боите ѝ се избледени ко гаќи пружени на жица да се сушат и заборавени со месеци. Јас искрено таа снимка не би ја гледал. А читав многу убави коментари за филмот и едвај чекам да го гледам. Ако знаеш кај можам да го најдам, пиши ми тука или во приватна порака.
Натали е срка, многу ја сакам, меѓу најомилените глумици ми е. Се заљубив во неа уште од Closer и подоцна My Blueberry Nights. Ама она има Оскар, доста и е. Затоа Ема . Ааах, тие очи...Натали, Марион, Натали, Марион...
Мариончето си ја засакав од Jeux d'enfants. Втор ред ми се Ема и Бекинсејл.Натали е срка, многу ја сакам, меѓу најомилените глумици ми е. Се заљубив во неа уште од Closer и подоцна My Blueberry Nights. Ама она има Оскар, доста и е. Затоа Ема . Ааах, тие очи...
А и Кејт Бекинсејл не е за фрлање.
Како може втор ред да ти е Бекинсејл, види каква фаца прави на сликата?Мариончето си ја засакав од Jeux d'enfants. Втор ред ми се Ема и Бекинсејл.
флертовна. Не реков дека е грда бе и Катето си е убава, само Натка и Мара повеќе си ги сакам.Како може втор ред да ти е Бекинсејл, види каква фаца прави на сликата?
Знам многу поубав збор кој би ја опишал на сликата, ама ај да ни бидам сељак.флертовна. Не реков дека е грда бе и Катето си е убава, само Натка и Мара повеќе си ги сакам.