Работи од вашиот стил и изглед кои не би ги промениле

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не би сменила удобни патичиња :), особено Nike-от..
Исто црната боја.. незаменлива ми е...
мора секогаш нешто да има црно на мене..
и толкуу..:)

НОСОТ! УНИКАТ! Кој друг има нос 5 минути напред?! Сакина факина санава ган! :pishtoldz:

Не, не би ги сменил највероватно ушиве и тулево..се друго е тиње -.-

Не би сменил бузоните со капуљачи...
црните патики...
фармерките...
Очите не би ги сменил...ми мутираат плава и зелена боја...
Усните(барем така ми викаат, дека убаво изгледаат...ама не користам ништо за да изгледаат така)
Гзот не би го сменил(само ми дудлаат на него...едвај чекаат на табла да излезам)

Не би ја офарбала косава, обожавам што е толку многу црна.
Не би направила корекција на ниту еден дел на лицето.
Друго не ми текнува...

Очите, косата и нозете....НЕ би ги сменила(да не биде премногу нарцисоидно) =)))
А од стилот...старките мои најубави шо ги носам 4 а може и 5 години..али тоа квалитет од шпанија а не овие кај на оргинал фалсификат...толку...друго све би сменила=)))хахаха

Јас уствари ништо не би менувала на себе затоа што сум презадоволна од тоа како изгледам :) Многу си се сакам цела комплет! Од глава до пети све ми е по мерак и по мерка. Сеа коа ќе ја ставам фиксната ќе ми се досредат и забите, не дека сега не ми се прекрасни, ама таа пуста тројка...:nerv:
Ех да и би сакала да не бидам до толку темпераментна, избувлива и агресивна...Би сакала да бидам смирена, и во нормални мери дури и подмолна затоа што вака веќе не иде - да зборам се што ми лежи на срце без ни секунда да се подзамислам:toe: Тоа ваљда ќе си дојде со годините, а и нема врска со физичкиот изглед :)

Абе јас сум да ме грабнеш и да бегаш!:costumed3

Значи све на све нарцис сум!:pos2:

Не би менувала боја на коса никако, после не би променила висина, тежина, не би правела корекција на ниту еден дел од телото(добро може мааалку, ама само малку на носот:)) што знам, би сменила градба на тело малку: Би одземала од стомакот за да додадам на нозете и толку :)

Перфект сум оригинален, летам како пеперутка и боцкам како стршлен..

Ех да и би сакала да не бидам до толку темпераментна, избувлива и агресивна...Би сакала да бидам смирена, и во нормални мери дури и подмолна затоа што вака веќе не иде - да зборам се што ми лежи на срце без ни секунда да се подзамислам:toe: Тоа ваљда ќе си дојде со годините, а и нема врска со физичкиот изглед :)

Малку би ја намалила предницата :pos:
А најмногу си ги љубам очите...многу ми се длабоки :)))
А за темпераментот...ее Искра, старите велат, „што те започнало, тоа и ќе те доврши..“ Не си иде со годините.
Роден бунтовник - вечно бунтовник.
Ама јас и тоа си го сакам во мојот стил!:je:

Не би ги менувала цицките и забите, а би земала од стомакот и би си ставила во задникок(јбг Господ не бил дарежлив како напред)
Не би го менувала стилот на облекување или барем не би ја променила црната боја што преовладува во мојот плакар и високите патики <3 Но не би ми сметале уше неколку парчиња облека :vozbud:

Ништо нема да променам, само со ново ке си надокнадам :D

Во однос на изгледот, не би менувала многу, само би поработила на тежината, да качам едно 5-8 килограми и таман ќе си е, плус малце теретана за зголемување на мускулатурата. Баш би сакала онака да се видам со мускулчиња, сега не зборам за екстремна мускулатура, него убаво обликувано тело :) И тоа ќе да е.
А во однос на личноста, би сакала да сум малце поцврста и по НЕемоционална.

Не би менувала ништо, задоволна сум од мојот изглед,:toe: природно си е природно :)

Црно/сиво сако со светла кошула/црна маица :)
sako1.jpg

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom