Работи од вашиот стил и изглед кои не би ги промениле

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не би ги менувала очите и устата, ноктите, задникот и градите.

Од облека сум си горда на стартките и едно плавко шалче, како и големата колекција на бижутерија :)

nothing..i'm perfect:pos2: hehe sala na strana..niso ama bas niso ne bi smenila..zadovolna sum od sebe..(ne deka narcis sum:pipi:)

не би ги менувала очите погледот насмевката...
а за стилот можеби ке се промени али не верувам супер ми е вака

не би ги пороменила очите и погледот дефинитиво...
насмевката и забите исто!

тоа највеќе си сакам кај мене...само тоа...

Физички не би променил рамена и гради, друго се би променил. Дај не драпајте мадиња, ништо не би промениле физички демек совршени сте. Нема врска муабето. Јес да не би праеле пластична операција, ама да ви дат магично стапче тешко дека ќе останите рамнодушни. Како пишите ко Џесика Алба да се крие зад никот, ај сеа земајте огледало и вратете се на темата. :pos2:

Не би си го сменила деколтето и градите. И да...обравчињата.:kesa:

frizot, cizmite, levis 501, i klasicnite kosulki ne gi davam za niso

имам многу убава коса,густа и сјајна,сеа не ми е долга ама пак ке ја пуштам тоа ми е како заштитен знак,јас со долга и убава коса...и ми годи кога сите ме прашуваат со што ја негувам а јас и велам со ништо посебно...
Не го менувам стилот спортски и лежерен,секогаш комотно сум облечена.
А и ништо друго не би менувала задоволна сум со самата себе:pipi:

Лицево....Ах колку си го обожавам никогаш не ми се прает мозолчиња:icon_lol:
Нозеве...не баш долги и слаби ама секси:pipi:
Стилот на облакување не би го променила.

не би си ја офарбала косата(грев е коса ко мојата да се офарба :) ), не би ја сменила бојата и обликот на очите,насмевката, стилот не би го мењала(едноставно неможам да се замислам во светли бои).Всушност работите што сакам да ги променам на прсти се бројат(од едната рака) :)
И најважно од се, карактерот никогаш не би си го сменила:smir:

Дефинитивно ништо не би менувала,освен косата..да би ми била малку посјајна или така нешто и како малечка сум имала зеленикаво-сини очи кои не би било лошо да ми останеле. Но сепак слушав дека посветлите бои на очи побрзо го губат квалитетот ,односно видот и затоа сум донекаде задоволна со смеѓите :)

Никад не би ставила кратка сукња или пак претерана шминка...а особено никад црвен кармин..тоа ми е најужасна комбинација особено на 21 година....:duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom