Работи од вашиот стил и изглед кои не би ги промениле

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Не би сменила никогаш
-Косата дефинитивно! Таа ми е најнегувана, најмногу си ја сакам, во лето ми осветлува и ми сечлудат, ич не ми е изгорена, права ми - макар да сакам да ми е виткана али и вака е убава...
-Очите. Сите ми имаат даено коментар за очите бидејки имаат убава форма и ми се како нашминкани, бидејки на краевите имам како розево и ептен е нежничко!
-Устата, имам убава форма да беше малку поширока уште подобро ке беше!
-Носот, ништо не му фали прав си е троа поголем, али мене ми се свига, фала богу не ми е на таткоми!
-Си ги сакам тенките прсти и нивната градба, ептен ми се убави, а уште поубави наредени со прстенчиња!
-Забите не ги давам на никој ех клку маки трпев соп нив 4 години носев протеза-фиксна!:umoreno:

За себе мислам дека сум прибрана девојка за свои години, носам она што ми одговара и свига! Косата ептен ретко кога ми е забележително измрсена, али кога е веке ептен ја прибирам со венче и готово!
Претпознатливо па...парфемот можда кој не ми е сменет две години!

Пааа...пред да почнам морам да кажам дека сум нарцис! Значи, што НЕ би сменила кај мене...
Очите никако, многу си ги сакам, ми рекле дека ми се такви топли, убави, не знам како да ги опишам, мора да се доживеат (ова ако ве сакам, иначе тешко да ќе видите нешто, освен омраза:helou: ). Носот НИКОГАШ, си го љубам носето, чупо, широко, слатко, убаво...Устата исто не би ја мењала, таман ми е, само забите ме заебаваат, али не би ги мењала пошто ради проблемите со нив така попаметна станав, поодговорна и слично (значи надворешната НЕубавина, ја правдаат внатрешните позитивни ефекти:toe: ). Ушите ми се просто совршено залепеи уз глава, формата такоѓе совршена! :):):) Хмм од телото, не сум перфект де, ама ипак не би мењала ништо, се навикнав да си се сакам ваква, ама посебно си ги сакам рацете со се прстите, јес да се малце криви...паметот, хуморот, насмевката, навиките, начинот на ззборење, на одење...ај да скратам, иако веќе бев премногу долга, НЕ би мењала ништо, БИ задржила се' какво што е, што ме прави таква каква што сум - ЈАС, прекрасна, совршена за некој, за некој никаква...за себе најдобра! :)

Единствената работа што ме нервира кај мене е проблематичната кожа а и почнува да ми се појавува целулит од неактивност и збеснувам,морам да спортувам малку!

П.С.Со оглед на мојата нарцисоидност се надевам дека муабетов нема да излезе надвор од форумов!:vozbud:

не би променил ништо ...би сакал да си додам една тетоважа малечка на еден дел од левата рака и би ставил силикон на усните ! Тогаш ке биде вистина коа ке ме прашаат имаш силиконски усни :vozbud:

Највеќе од се си ги сакам забите.Носев мобилна, па две години фиксна и конечно сега ми се наредени најубавки:) само маааалце да ми беа побели ќе беше уште поубаво.Друго што си сакам кај мене е моето најубавко стомаче.Ако е малце големко и не е такво рамно али си го обожавам:pos:И на крај да не си ги заборавам и очите.И нив многу си ги сакам зашто ми се крупни.

Р.Ѕ: приметувам дека има многу нарцисоидни суштества на форумов
:pos:

Црната и белата боја на гардеробата во мојот плакар која преовладува.
Среброто и Охридскиот бисер од накит.:)

Абе...не е темата за стилот???
Пууу нарциси,едвај дочекавте да се изнакажите колку сте убај и колку убави работи поседувате ааа :pos: :pos:

Во својот стил не би ја променила едноставноста,неограниченоста,креативноста и нормално,желбата да бидам секогаш средена. Ама средена,не дотерана:)))

не би го променила црниот лак, црната белата и црвената гардероба, едноставноста... Уствари не би мењала ништо од стилот

`Ангелче` напиша:
Абе...не е темата за стилот???
Пууу нарциси,едвај дочекавте да се изнакажите колку сте убај и колку убави работи поседувате ааа :pos: :pos:

Во својот стил не би ја променила едноставноста,неограниченоста,креативноста и нормално,желбата да бидам секогаш средена. Ама средена,не дотерана:)))
Стил и изглед. :wink:

***freak*** напиша:
не би го променила црниот лак, црната белата и црвената гардероба, едноставноста... Уствари не би мењала ништо од стилот
епа ни од изгледот :toe:

Очите не ги менувам, многу ми се убави.
Устата, би сакала да ми беше малку поголема.
Носот, ми е прав и супер обликуван и него не го менувам.
Стомакот, да ми беше постегнат, добро ќе беше.
Градите ми се супер и тоа не менувам.
Нозите,не си ги сакам, да ми беа подолги...
Прстите и ноктите ми се мн. убави и нив не ги давам.

Стилот, секогаш е само мој, тоа не го давам за ништо на светот!

би ја сменила само висината иначе
очите и устата не ги менувам за ништо на светов
градите маалце можеа да ми бидам поголеми :)
и нозете да ми беа малце подолги (иначе си ги сакам)...
стомачето си го сакам... само да не ми беше 1 мин напред :)
и задникот си го сакам (сите ми велат дека имам многу убав задник) :))
косава си ја обожавам иако во последно време ми иде на нерви
а шо се однесува до стилот и него не би го менувала, си се бендисвам онака како шо си се носам и најубо ми е :nokti:

Нишо не мењам бе, а најмалку фризурата. :)

Оф, ајде да понам сеа оти ќе ме раздени ... :UMORNO:

Прво посакувам никогаш да не ми се промени вкусот за убаво и модерно. Да го немав ова немаше ни да го имам стилот на носење(каков и да е, ни него не го менувам).
Не си го менувам белиот тен, бидејки ретко кој го има.
Устето никако не го менувам, имам убава форма, и бааги големи и полни усни имам. А со усните, не си ја менувам ни насмевката. Можеби е најубава бидејки е секогаш од срце.
Градите никако не ги менвам, најубави ми се.
Забчињата, наредени како бели бисерчиња, ни нив не ги давам(без никакви напори, протези имам совршени заби. (Добро само што кога ќе ја бараат Сара, најчесто мие заби)
Ушињата мали, ни тие не ги давам.
Нозеве, обликот им е ок (причина:цели денови по скали нагоре надоле), само што немаат доволна висина за да се истакнат. :devojkr:

Ее, имам уште многу да набројувам, ама се на се да земеме не менувам ништо на себеси, се сакам и почитувам ваква и никаква поинаква. :bihahahabor:

Колку нарцисоидна тееема !!! Гледам ич не пречи на форум сите до еден нарциси ... :z\:

Definitivno nisto... ustvari mozi malce pogolemi gradi ali jbg ako nemoze nema da mi se urne cel svet vrz glava. Nikogas ne vi ja promenila mojata usta (ednostavno da obozavam), mojata nasmevka, kosata,zadnikot, nozete... i site dr telovi od moeto telo ama nabrojanive mi se omileni

Od mojot karakter i odnesuvanje... nisto nema da smenam...obozavm mojot sarm i harizma i nacinot na koj komuniciram.

Ne bi menuvala nisto zs ako smenam toa ednostavno nema da bidam jas...

brrrrrrr kolku sum bila gorda na mene i malku sum bila narcisoidna... ali jbg i toa si go sakam:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom