Работи од вашиот стил и изглед кои не би ги промениле

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Ма ништо не би мењала, I'm awesome like that :icon_mrgr Шала настрана, сакам подолга коса, помалку килограми и повеќе трпение :)

Ма ништо не би мењала, I'm awesome like that :icon_mrgr Шала настрана, сакам подолга коса, помалку килограми и повеќе трпение :)
Најубава си ! <3
Ептен ми се допаѓа твојот стил ( :
Нека цркнат тие од форум што не ти го знаат ! (( :

Он:
Никогаш не би си ги сменила шишките. Цел живот имам шишки, цел живот и ќе имам и така..( :

Никогаш не би ги мењала моите очи, белиот тен и црната облека. Обавезно мора да имам нешто црно на мене. :)
За црвената коса не можам да кажам дека никогаш нема да ја префарбам. :)

Најубава си ! <3
Ептен ми се допаѓа твојот стил ( :
Нека цркнат тие од форум што не ти го знаат ! (( :

Он:
Никогаш не би си ги сменила шишките. Цел живот имам шишки, цел живот и ќе имам и така..( :
Awwww, thank you darling, you're making me shy *кај е тоа пипи, damn*
Да не оффтопикувам, приметив горе сум кажала работи кои би ги променила, а темава е всушност работи што не би го променила. Значи, значи, тоа се: косата - cos I'm бушава like that (добро, кажав погоре дека сакам да ми биде подолга), долгите фустани, старките и насмевката :)

никогаш не би ја сменила бојата на косата.
друго незнам... би требало да сменам некои работи.

Од стилот фармерките и патиките... мислам дека цел живот ќе ги носам овие работи, ок за патики може некад ќе се смени нешто иако не верувам али за фармерките сигурен сум ;) Од изгледот... стварно незнам, а знам што би сменил :)

Имам црвенкасто-златна коса, бел тен, мало носе, така средна уста, и кафени закосени очи. Е нив би ги сменила, сакам да ми биле зелени или плави. Не се шминкам премногу нападно, некако неприродно ми изгледа тоа.
Си го сакам и телото, знам брзо да се здебелам и веднаш да ослабнам.
Кога сме кај стилот, знам дека никогаш нема да се откажам од фустанчиња и сандалки. Можам да се заљубам на прв поглед во ташна и некоја блуза или фармерка. T-t-t-t-that's all folks :D

косата (имам виткана коса и не би ја пеглала), старките, беџовите, марамите, бојата на косата (црвена)....

Очите ми се триаголни и не сакам да ги сменам.
А фризурата ми е ваква и просто ја обожавам
bad-haircut.jpg

Очите, имам сини очи, и јаболчниците.

nesto smena vo imidzot imav dolga kosa sega se sisav kratko kako marinec :) epten seksi mi stoi

Косата. Увек ќе ми остане долга, ќе мењам само фризура, за боја ќе размислам, до сега сеуште немам сменето. Се така до 60 год коа ќе се острижам и ќе си удрам една ладна и ќе шетам ко лени кравитц низ улици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom