Во Македонија имаме обратна ситуација..Ако си скинер, мора да бидеш насилник...
Мижи да те баем.
Не ги гледајте Ромпер Стомпер и Американ Хистори Икс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Македонија имаме обратна ситуација..Ако си скинер, мора да бидеш насилник...
Мижи да те баем.
Не ги гледајте Ромпер Стомпер и Американ Хистори Икс.
Незнам со кои скинери имаш лошо искуствоако си од Скопје тогаш ќе те разберам.
Но мојата екипа, тие од Кочани, Битола, Охрид не би требало освен ако не се испровоцира
А за музиката...
We dont play for No Reds Students,
We dont play for No Homosexual
We dont play for No Jews
We play for You!
Хехе ако ти е упатено ова за лоу вид (lou weed) ондак грешка си бате, не глеаш дека пука сеир и се заебаваКО прво другар јас и сум панкер.А тоа што вика овој Џедај или што ја знам како е нема врска тоа дали имам пари или компјутер.Значи панкер е тип по улица што се шлае без пари и ништо.Грешка си тука.Панкер не е тоа.Се гледа по стил и познавање и по музика.
А сеа да се навратам.За информација има и наци панкери ама јас не сум од нив.Ама овде у мк е очајно лошо со нашите браќа да речам албанци.Пошто рекетираат све живо.Сето тоа го зборам со цел а не дека не знам.ЈАс многу знам за скинерите и сум го читал тоа и го знам и без да го читам.А нацизмот се раѓа ради тоа а не дека сакам македонија да биде „чиста земја„.И не ширам него кажувам дека зборат на празно без да имаат појма за скинерите.
што сакате да постигнете со темава ?
повекето скинхеад`с денес во скопје се антифа sharp
идете на форум ке видите
Ke saka li nekoj da mi kaze sto e toa skin head?bas sakam da znam poso ne sum imal nikakvo iskustvo so tie faci a mi kazaa deka mlatele se zivo i divo a zosto NEMAM POJMA???Daj pisete zosto okolu skinhederite ima mnogu galama i prasina,zosto se takvi premnogu unikatni so epteeen razlicen stil i svakanja...ajde pisete.