Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
@faraon Мислам дека треба да се префрли во телефонот од полнење на фајл трансфер ама ако не ти работи тачот тешко тоа додека не смениш екран.
Да пробаш да зборуваш со мобилари пошто често менуваат екрани ако сакаат да извадат фајлови друг начин не гледам.

Си го најдов стариот телефон Samsung S 5250 но тачот не му работи и неможам да видам шо слики имам, може ли некако да ѓи слегнам на компјутерот со некоја програма ? Телефонот си полни работи но тачот не.
Поврзи глувче преку OTG усб кабел и ќе го контролираш телефонот со глувчето наместо со допир.

Дај ми линк од каде да го земам,ако го има тоа тука уште подобро.
Го има секаде каде што продаваат галантерија за мобилни. Ако мора линк, само провери конекторот дали ти одговара.

Zdravo, dali ima nekoj iskustvo so ovoj problem?
Znaci pdf file na makedonski jazik koga go kopiram vo word izleva vo ovie heroglifi (
LjǔǐǖǚǏljǖǘljǖǓǍǙǚǓǐǕNjNJǐǙǚǐǟǒǐǙǍǗǖNJǘǏǛNJLjǙǖǒǖǘǍǕǖǚljǖǓǒLjǒǖǰLjǍ
ǍnjǍǕǖnjǙǛljǰǍǒǚǐNJǕǐǚǍǙǐǔǗǚǖǔǐǕLjǕLjǰNjǖǓǍǔljǘǖǰljǖǓǍǙǚǐ )
Dali nekoj znae kako da se vmetne pravilniot text a ne tie heroglifi?

Zdravo, dali ima nekoj iskustvo so ovoj problem?
Znaci pdf file na makedonski jazik koga go kopiram vo word izleva vo ovie heroglifi (
LjǔǐǖǚǏljǖǘljǖǓǍǙǚǓǐǕNjNJǐǙǚǐǟǒǐǙǍǗǖNJǘǏǛNJLjǙǖǒǖǘǍǕǖǚljǖǓǒLjǒǖǰLjǍ
ǍnjǍǕǖnjǙǛljǰǍǒǚǐNJǕǐǚǍǙǐǔǗǚǖǔǐǕLjǕLjǰNjǖǓǍǔljǘǖǰljǖǓǍǙǚǐ )
Dali nekoj znae kako da se vmetne pravilniot text a ne tie heroglifi?
Не ми текнуе ова зошто се дешаваше ама веројатно е поврзано со фонт, or more precisely, the lack of.
Прати го документот да видам

Незнам каде да го поставам прашањето затоа што има приватна причина ако има некој што се разбира доволно во софтвер било телефон било ПС нека ме контактира за подетално. Поздрав

Го има секаде каде што продаваат галантерија за мобилни. Ако мора линк, само провери конекторот дали ти одговара.
Друже нема за мојот телефон со таков конектор..Друго чаре незнам..

Знае некој каде можам да најдам пиратска верзија за Adobe Acrobat DC? Очајно ми треба програмов за работа за потпишување налози и слично ама никако да најдам верзија што работи, ги пробав сите од замунда.

Знае некој каде можам да најдам пиратска верзија за Adobe Acrobat DC? Очајно ми треба програмов за работа за потпишување налози и слично ама никако да најдам верзија што работи, ги пробав сите од замунда.
каква замунда какви бакрачи, rutracker. org :D

каква замунда какви бакрачи, rutracker. org :D
Скоро пола година имам приметено дека тоа бугарите изгледа целосно го имаат сајтов забаталено. За едни ебани игри не се во тек а камо ли за нешто повеќе.

Зашто зборите така бе, сериите ги ставаат брзо.

Скоро пола година имам приметено дека тоа бугарите изгледа целосно го имаат сајтов забаталено. За едни ебани игри не се во тек а камо ли за нешто повеќе.
Така е со години, и тоа што ќе најдеш е старо по неколку верзии.
На рутракер Русите ставаат и нови верзии кои излегле пред неколку недели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom