Кој е најдобриот тим во NBA?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот тим во NBA???

• Вкупно гласачи
    149
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Овде можете да гласате за најдобриот тим во NBA.
Според мене тоа е Miami Heat но оваа сезона навистина се покажаа Dallas, Phoenix i Juta мислам дека меѓу овие 4етири тима ке го најдете новиот шампион на NBA??
Доколку не мислите како мене слободно коментирајте би сакал да го знаам вашето мислење :)

Според мене најдобар е Далас иако гласав за Хјустон.Далас оваа година поставија нови рекорди во Нба и во својата клубска историја најзаслужен за тоа беше Новитцки а и Тери не беше лош

Филаделфија се најјаки

Сан Антонио се закон шампиони ќе бидат годинава, каков Далас бе, лузери

А сега да гледаме реално Далас и Феникс се најголемите кандидати за оваа година односно за освојување на шампијонската титула:toe:

Денвер Нугетѕ.
Аллен Иверсон , Цармело Антони доволно се двујца

Моментално Далас и Феникс.. Но сепак јас сум за Л А Лејкерс

Ја сум навивач на Хјустон :baeh:

ја сум за лејкерс али во моментов најаки според мене се далас

Јас мислам дека шампиони ќе бидат Miami, једино можи Phoenix да ги спречи ако стигни до финале. Dallas е добар тим ама нема шанси против Miami. А до финале треба да се пазиме од Detroit и тие се опасни.

Лејкерс - Онли Брајан !! Друг не ни треба ..

Jas sum navivac na Sacramento ama ne gi biva ic poslednive 2-3 godini, a inaku mislam deka Dallas ima dosta golemi sansi za titula ovaa godina.

FA напиша:
Jas sum navivac na Sacramento ama ne gi biva ic poslednive 2-3 godini, a inaku mislam deka Dallas ima dosta golemi sansi za titula ovaa godina.
Ја бев за Сакраменто додека играа Пеџа и Дивац таму закон беа посебно онаа година кога у плејоф играа со Лејкерс сите натпревари ги гледав у 3 у 4 после на школо спиевto e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom