Кој е најдобриот тим во NBA?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот тим во NBA???

• Вкупно гласачи
    149
Hehe, isto i jas :) Eh, toa bea natprevari :D Ama site serii sto gi igraa site do edna gi izgubija :(

Јеа Јеаа. . Коби Коби Тхе Бест. .Ѕвер е

site ste oldschool фанови на лејкерс ама сеа слаби се тоа е секој тим си има свој период. Одкако пратам јас НБА Имаше чикаго, имаше лејкерс сеа во последниве години тука повеќе екипи се на исто ниво и затоа многу е интересна НБА. така јас па да си речам МАЈАМи 4емпион :)

FA напиша:
Hehe, isto i jas :) Eh, toa bea natprevari :D Ama site serii sto gi igraa site do edna gi izgubija :(
Не бе брат густо беше не зезај 2 или 3 натпревари добија Сакраменто мислам беше 3-3 и последната ја тепаше Лејкерс...
Ама тогаш Лејкерс каква среќа имаше на два пати Роберт Хори ги спаси еднаш на продолженија и еднаш за победа тогаш како ми било криво...ама тоа беше од тогаш навака не ги следам многу Сакраменто сеа си ги следам Хјустон

Billa Bong напиша:
Не бе брат густо беше не зезај 2 или 3 натпревари добија Сакраменто мислам беше 3-3 и последната ја тепаше Лејкерс...
Ама тогаш Лејкерс каква среќа имаше на два пати Роберт Хори ги спаси еднаш на продолженија и еднаш за победа тогаш како ми било криво...ама тоа беше од тогаш навака не ги следам многу Сакраменто сеа си ги следам Хјустон

Da de da znam deka bese gusto sekogas poslednata utakmica odlucuvase, ama ti vikam u site "serii" od po 7 utakmici Sakramento gubea i niednas ne stignaa do finale :(

FA напиша:
Da de da znam deka bese gusto sekogas poslednata utakmica odlucuvase, ama ti vikam u site "serii" od po 7 utakmici Sakramento gubea i niednas ne stignaa do finale :(
Да знам многу се нервирав заради тоа секогаш во 7-та губеа :tapp:

Iako glasav za Lakers, ovaa godina ne se najdobri ama mi se omileni. Trebase za Phoenix da glasam ama ajde.

FA напиша:
И не само тоа што 7-та губеа туку се у последни секунди ги губеа натпреварите

Абе луѓе бидете објективни. Лејкерс БЕА најдобри никој не им можеше ништо, ама кога замина Шекил О'Нил тимот се распадна. Да сеа Коби е ѕвер ама еден играч не го прави цел тим. Сега најдобри се Мајами и Детроит. Добро би им дошло на Лејкерс да сменат тренер и да донесат неколку добри засилувања во тимот. Еден ЛеБрон Џејмс ќе смени многу нешта во тимот на Лејкерс.

ova ne e fudbal pa koj saka ako ima pari se da kupuva. Si ima salary cap i nemozi zvezda od rangot na James da zamini vo lejkirs iako tie se eden od timovite koi imaat uste mnogu pari od salary capot, mozat i najverojatno ke go zemat jason kid

jove_bt напиша:
ova ne e fudbal pa koj saka ako ima pari se da kupuva. Si ima salary cap i nemozi zvezda od rangot na James da zamini vo lejkirs iako tie se eden od timovite koi imaat uste mnogu pari od salary capot, mozat i najverojatno ke go zemat jason kid
Да да ако е затоа Лејкерс ке си ги земеше Вејд.Леброн,Мегреди и попара ке ги праеа сите....да беше така и другите тимови ке доведеа звезди ама нема to e to

Детроит :salut::salut::salut: :)
ми
се
омилени
:)

detroit mislam deka se bez konkurencija i pokraj toa sto zamina ben wallace pokazuvaat odlicni igri iako ne sum za niv mislam deka se najdobri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom