Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе брат густо беше не зезај 2 или 3 натпревари добија Сакраменто мислам беше 3-3 и последната ја тепаше Лејкерс...FA напиша:Hehe, isto i jasEh, toa bea natprevari
Ama site serii sto gi igraa site do edna gi izgubija
![]()
Billa Bong напиша:Не бе брат густо беше не зезај 2 или 3 натпревари добија Сакраменто мислам беше 3-3 и последната ја тепаше Лејкерс...
Ама тогаш Лејкерс каква среќа имаше на два пати Роберт Хори ги спаси еднаш на продолженија и еднаш за победа тогаш како ми било криво...ама тоа беше од тогаш навака не ги следам многу Сакраменто сеа си ги следам Хјустон
Да знам многу се нервирав заради тоа секогаш во 7-та губеаFA напиша:Da de da znam deka bese gusto sekogas poslednata utakmica odlucuvase, ama ti vikam u site "serii" od po 7 utakmici Sakramento gubea i niednas ne stignaa do finale![]()
И не само тоа што 7-та губеа туку се у последни секунди ги губеа натпреваритеFA напиша:Da de da znam deka bese gusto sekogas poslednata utakmica odlucuvase, ama ti vikam u site "serii" od po 7 utakmici Sakramento gubea i niednas ne stignaa do finale![]()
Да да ако е затоа Лејкерс ке си ги земеше Вејд.Леброн,Мегреди и попара ке ги праеа сите....да беше така и другите тимови ке доведеа звезди ама нема to e tojove_bt напиша:ova ne e fudbal pa koj saka ako ima pari se da kupuva. Si ima salary cap i nemozi zvezda od rangot na James da zamini vo lejkirs iako tie se eden od timovite koi imaat uste mnogu pari od salary capot, mozat i najverojatno ke go zemat jason kid