Кој е најдобриот тим во NBA?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот тим во NBA???

• Вкупно гласачи
    149
Сан Антонио без конкуренција иако навивам за Лејкерс

Toj sto ke go osvoi play offot, a... gledam mnogu glasale za LA.Lakers... Da, Smush Parker rastur prava :)

Sepak, jas sum za Dalas :P

za mene najdobar tim e Phoenix Suns iako ne navivam za niv no igraat najubava kosarka atraktivna so zabivajna interesni asistencii.. isto taka mi se bendisuvaat Chikago i tie se dobri ama ne najdobri

:zver: ALLEN IVERSON:zver:

Сан Антонио се закон, последниве 10 години се пласираат во плејофот по ред, имаат освоено 3 титули, 1998, 2003, 2005, и сега е на ред четвртата 2007

а филаделфија кај ви е во анкетава.не е фер лејкерс ги имате а филаделфија не

Godfather напиша:
а филаделфија кај ви е во анкетава.не е фер лејкерс ги имате а филаделфија не
Ете ти ја ставив и Филаделфијаleta

за мене Детроит се најдобри, си навивам за нив уше од почетокот на 2004 :helou: :helou: :helou:

Лејкерс најбољи се...

Иако не сум за San Antonio(голем фан сум на Rockets),типците од тексас играт страшно добра одбрана.Видеете мислам во финалето што му направија на LeBron!!Е тоа е тоа :salut:Затоа најдобра екипа има SAN ANTONIO

`TENK` напиша:
detroit mislam deka se bez konkurencija i pokraj toa sto zamina ben wallace pokazuvaat odlicni igri iako ne sum za niv mislam deka se najdobri
Ne bi rekol deka nemaat konkurencija.Spurs,Phoenix,Mavs... ama Se megju najdobrite timovi vo ligata.Eve ovaa sezona im bese 5ta po red kako se plasiraat vo finaleto na istokot,ali mnogu se opustija.Povedoa 2-0 i pomislija deka vlegoa vo finaleto.Navivam za niv edno dobri 10tina godini i toa e edinstvenoto nesto sto me nervira kaj niv.Ne cesto ali ponekogas premnogu se opustaat vo bitni natprevari. A toa sto si otide Wallace i ne e nekoja zaguba.Zver e deckoto stvarno ama Pistons igraat timska igra taka ako eden si otisol ima drugi koi moze da go zamenat.

А бе San Antonio se San Antonio.Костурот на оваа екипа е веќе 5-6 години.Шо се вели се знаат како дишат!!

TaZZ(BoomBoy) напиша:
А бе San Antonio se San Antonio.Костурот на оваа екипа е веќе 5-6 години.Шо се вели се знаат како дишат!!
5-6 се знаат Боувен Данкан и уште некој другите дојдоа пред 3-4 годиниto e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom