Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Женска логика-некоја постара не атрактивна-страшно елегантна,жена ипол
некоја помллада поатрактивна-а бе вид ја оваа каква е дроља..![]()
Пфф тоа се професионални коментари ништо не се разбираш.некој на стрим ако го гледа ке молам да ми го прате....
неможам да ја сварам оваа шо цело време треска глупости, не можаам на раат едно интервју да ислушам...
http://www.nutjob.eu/ Ја тука гледам, го ставија и некоја страна поназад.некој на стрим ако го гледа ке молам да ми го прате....
неможам да ја сварам оваа шо цело време треска глупости, не можаам на раат едно интервју да ислушам...
Некоја нова мода ова? Клуни,Џекмен ко шарпланинци,заборавиле да го ѕвекнат бричот![]()
Шарпланинец си ако си обичен смртник, кога си светски познат глумец, тоа се вика уметник.Некоја нова мода ова? Клуни,Џекмен ко шарпланинци,заборавиле да го ѕвекнат бричот![]()
Стварно бе зашто повеќе жени (барем у шоу-бизов) не се као Сандра?Sandre.. mojata bezuslovna lubov. She knows funny.
Миланка одби да преведува. Го изговара едноставно Good Will Hunting. Почна опасно да живее, онака на работ.![]()