mIRC (oфицијална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Cico
  • Време на започнување Време на започнување
мирц последен пат имав уклучено кога играв на еден квиз и бев меѓу првите 10 па се откажав

Ретко се уклулувам на мирц сеа..кога ке го видам брат ми на мирц (пошо тој спие на мирц ) ми текнува и ја да се уклучам а така не ми текнува.. Порано пак нон стоп идев на мирц..Знаев мн работи али сеа ги заборавив пошо не сум го користела

Не користам мирц , некако ми е досаден.

Користам. Порано бев повеќе активен, сега сум во фаза на стагнирање :)).. Влегвам онака само да видам којма шојма.. Инаку неќам да се откажам, оти има и таму добри луѓе околу компјутерите, па можат да помогнат во секој момент.

Мирц не користам од пред едно 4-5 години..

Последно го користев пред една година и тоа појке бев на некои квизови и такви глупости.

Mirc? ......пропадната инвестиција!!!
Очајни домаќинки....

И кога сите го користеа јас многу малку се занимавав со него.
Сега не го користам.

Кога беше у мода...Киснев,праев канали демек...Сеа откако почнав со Форуми и Мсн и игрици...Неам време, а и не ми е интересно

минатото лето еден период играв квиз на мирц од досада, али мирцот ми беше хит пред многу години еее во мода тогаш да се допишуваш :) сеа не ни имам инсталирано мирц.

Не користам а и не е више у мода:nenene::pirat:

има мн смех да се исмејуваш со другари .....или па некое квизче ...ама во последно време го запоставив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom