mIRC (oфицијална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Cico
  • Време на започнување Време на започнување
Da mircam, najbolji nacin mi e da si zboram so deckoto koga e u Bt, a mojot traktor od kompjuter da ne se ukocue od stvari ko pr. msn

mIRC е всушност мултиплеер Notepad. Најдобра дефиниција за програмчето и неговата намена. Активно го користев од 1999 до кај 2005.

Сега првпат влегов после бајаги време (4-5 години) и гледам геџо шема врти по каналиве :)

Nope...mIRC is lame...

Хехехе, дечиња брее... се родифте у такво време со Њиндоњс ЏП, со МСН со Скајп и 16 бои без смајлиња ви се тапа, а? а и торенти сркате... ако, ако

Иако не употребувам веќе 3-4 години mIRC ќе ми остане прва љубов, сретство за бркање средношколки, сретство за симнување пиратерија (DCC rullzz).

Каков мирц оди бегај какви ти не има:pos2: тоа одаамна беше у 7 одделение

Можеш да напалиш машко за 2 sec (во сличај да корискиш женско име).Добра зафрканција, мој совет-немој сериозни муабети на mIRc:kesa:

Da mircam, najbolji nacin mi e da si zboram so deckoto koga e u Bt, a mojot traktor od kompjuter da ne se ukocue od stvari ko pr. msn
А шо ако јас го користам името од дечко ти и те дупнам од зафркаванје.....:tapp:
p.s.ова е само претпоставка и така неам заебавано на mirc 100 години

А шо ако јас го користам името од дечко ти и те дупнам од зафркаванје.....:tapp:
p.s.ова е само претпоставка и така неам заебавано на mirc 100 години

ОМГ
Како прво ќе те примети по муабетите а како второ има една работа што се користи на irc се вика user :smir:

ОМГ
Како прво ќе те примети по муабетите а како второ има една работа што се користи на irc се вика user :smir:

Дај направи тренинг школа за Мирц, па да видат овие како може да се заебава. Ц'к user и ајде нека заеба некого.:salut:

IRC, прва и единствена љубов:smir: ..ма каков МСН каков Скајп какви бакрачи :D

Понекогаш на нервоза го отварам мирцоТ

aaaalz6.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom