mIRC (oфицијална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Cico
  • Време на започнување Време на започнување
ех, беа времиња тие, по цел ден на мирц, со овај-онај..... се откажав од пред 1 и пол година, ми скурчи а и сфатив дека било само ГУБЕЊЕ ВРЕМЕ. :)

ZIKS , бате тука си грешка . Има и нешто во мирцот што никогаш нема да умре ..дружењето ,та нели за тоа и е измислен ,за Virtual Chat :P

Mirc сум бталил одамна бидејќи е губење време.Се знае си пуштиш мсн или skype и Бараш пипл по цел свет.

јас сум олд скул ис си користам редовно имам другари кои имаат свои канали и си кулирам таму, итн итн......

zavisi kolku go smetas zaostanat zosto site irc serverite gi sporeduvate so mirc da koristam irc server no najcesto go izbegnuvam stariot mirc kako klient bidejki se pojavija mnogu podobri clienti za irc serverite

Сигурно добри 2 години неам влезено на ирц!
Со тие што ги запознав на ирц продолжив да контактирам на мсн!

Многуууууу ретко користам, еднаш годишно

ја го користам 1 или 2 пати месечно

G e G o напиша:
Кога ми е досадно одам на мирц со ник osamena_18 и во рок од 15 секунди имам 15 души за заебавање

одиш одиш... ама ако ти се погоди некој ного поискусен од тебе на ирц ке те направи сам да се аресаш :) :)

Одев порано кога ми беше досадно ама сеа не.

porano dremev na mirc,sea nema so da se prai na Mirc idam koga mi e dosadno i toa retko

во последно време пак одам на мирц, пошто треба да регистрираме еден канал па да му помогнам на дечкото :) #NetCable :salut:

Vekje 3 godini na irc sum :) ama da vi kazham lammeri ima kolku sakash :) poarno ne se fakajte za mirc zhiva zaraza e :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom