84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Леле манијаци на форумов еј!:pos:

Знаев дека овој од Иран ќе добие Оскар...

Почна?? Сега дури почна да те нервира? Човече ти железни нерви ќе да имаш!:icon_mrgr:

Јас си гледам на линкот што ми го пратија и мака немам.. онака, ќе разберам што зборуваат, кога веќе ништо не разбрав на ПАТЕКАТА....

Море се среди малку бе, не зборува среде говор, дури успеав да сфатам и овие то добија Оскари што кажуваа :)
И ете ги почнаа плачките.....

Миланка рече, цитирам: Еве ги Камерон Дијаз и Џенифер Лопез, големите филмски ѕвезди!!! :facepalm:

Плус сакаше да го исхејта Том Хенкс... Хенкс еј!

И удиравме сеир, али почна и да ме нервира сеа оваа... :icon_lol:
За да го исхејта Хенкс треба да гледа филмови, а она не гледа...

Почна?? Сега дури почна да те нервира? Човече ти железни нерви ќе да имаш!:icon_mrgr:

Абе ај на заебанција тоа другото... ама Хенкс не смее да го чепка! Ќе и ја срушам патеката! :D

Ја би ги забранил изразите "thank you" "I want to thank" и слични. Оскариве би биле пократки и поинтересни.

Јас си гледам на линкот што ми го пратија и мака немам.. онака, ќе разберам што зборуваат, кога веќе ништо не разбрав на ПАТЕКАТА....

A бе не можам интернетот ми е ко од Недојдија...:cautious:

Циркуз или оскари пуштив на телевизоротo_O ?
Кажете ми дека ја згрешив програмата !

Заслужено за A Separation. Нека погледнат малку нашите режисери што е филм. Како од едноставна приказна се добива емоција која трае многу откако ќе го изгледаш филмот. И тоа замисли, без цицки, пцовки, луѓе кои бркаат во контејнери и сл.

Македонија до Холивуд !

Оскар за Ранго. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom