84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Еј ами недела олстарот е. :(
Ја пред една недела го сфатив тоа.
Стрим од Ол-Старот на компјутер, Оскариве со Интерка на ТВ......и после ќе се снаоѓаме некако.

Многу ме интересира Миланка како ќе го преведе The Descendants

Ко што вика Иосоно не ми се гледаат мене оскари со синхронизација :pos:

Тоа на Миланка не е ни синхронизација, туку различно аудио. Најчесто ја мрзи да преведува што зборува презентерот/презентерката па сама си кажува што ќе и' текне.

Миланка не ни се труди да слуша што зборат официјалните водители, си има она свое шоу :D

Не гледам Оскари оваа година, од инает, ама и онака нема што да се види повеќе.

10.gif

Podosaden film od hugo mislam deka nemam gledano ,edvaj docekav da zvrsi, na The descendats zaspav a Midnight in pariz go premotav. Neznam po koi kriteriumi se nominirani, osven po slavnoto minato na reziserite. War horse e najdobar od ovie i moneyball ne e los . Se na se , pod prosekot .

Сум паднал од форма, ниеден филм немам гледано од номинираниве, oсвен Миднајт ин Парис и Екстримли Лауд... почеток и до пола respectively.

Ау Марк Волберг каква зелена направи. Објави инсајдерски информации јавно околу победниците во неколку категории. Ако се покажат како точни има да летаат глави.

Мислам дека се зафркава бидејќи го кажа само она што е очигледно. Да кажеше дека Tree of Life ќе добие Оскар за најдобар филм друго ќе беше. А Марк во последно време само некои глупости лупа, како тоа дека можел да го спречи Септември 11.

Ау Марк Волберг каква зелена направи. Објави инсајдерски информации јавно околу победниците во неколку категории. Ако се покажат како точни има да летаат глави.
пушти линк

Оскари имам гледано пред 3-4 години кога требаше тогаш да учам. И се вадев со „ај да завршат па ќе учам“. :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom