84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Еј ами недела олстарот е. :(
Ја пред една недела го сфатив тоа.
Стрим од Ол-Старот на компјутер, Оскариве со Интерка на ТВ......и после ќе се снаоѓаме некако.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу ме интересира Миланка како ќе го преведе The Descendants

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ко што вика Иосоно не ми се гледаат мене оскари со синхронизација :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Тоа на Миланка не е ни синхронизација, туку различно аудио. Најчесто ја мрзи да преведува што зборува презентерот/презентерката па сама си кажува што ќе и' текне.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Миланка не ни се труди да слуша што зборат официјалните водители, си има она свое шоу :D

Член од
16 септември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
7
Podosaden film od hugo mislam deka nemam gledano ,edvaj docekav da zvrsi, na The descendats zaspav a Midnight in pariz go premotav. Neznam po koi kriteriumi se nominirani, osven po slavnoto minato na reziserite. War horse e najdobar od ovie i moneyball ne e los . Se na se , pod prosekot .

D

dystopian

Гостин
Сум паднал од форма, ниеден филм немам гледано од номинираниве, oсвен Миднајт ин Парис и Екстримли Лауд... почеток и до пола respectively.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ау Марк Волберг каква зелена направи. Објави инсајдерски информации јавно околу победниците во неколку категории. Ако се покажат како точни има да летаат глави.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мислам дека се зафркава бидејќи го кажа само она што е очигледно. Да кажеше дека Tree of Life ќе добие Оскар за најдобар филм друго ќе беше. А Марк во последно време само некои глупости лупа, како тоа дека можел да го спречи Септември 11.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Ау Марк Волберг каква зелена направи. Објави инсајдерски информации јавно околу победниците во неколку категории. Ако се покажат како точни има да летаат глави.
пушти линк

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Оскари имам гледано пред 3-4 години кога требаше тогаш да учам. И се вадев со „ај да завршат па ќе учам“. :D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom