Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
ја за прошлиот валентајн и купив празно принко(ама принко не оние социјалнине по 5 денари шо се) и и напишав 4,7 гигабајти љубов.

Па за праење година не знам, не сум доживеала уште.
Многу мразам кога луѓе си подаруваат сенешто кога прават месец заедно, два, пет..
Колку глупаво. Секој подарок е се повреден секој нареден пат.. што би требало да прават кога ќе има некој позначаен ден, ќе си купат авиони и автомобили?
Еднаш сум подарила за Нова година и никогаш веќе, глупости. Ден на вљубените не е наш празник, ама нема везе..
На бившиот дечко му купив шал од Милан од Италија за роденден. Тоа бил највреден подарок што сум го купила за некого, доста му значеше и му остана како спомен од мене. Башка одеше заедно со убава честитка, па мислам дека и само од таа ќе се задоволеше.
Едноставно ако некој не е во можност да си дозволи подарок за пригода како роденден и сл. подобро само да каже што навистина чувствува или некој сличен убав гест..

пред сат време се двоумев за темава. Баш имам сега една типка што многу ми значи и сакам нешто многу јакоо да ја израдвам! Дајте совет ве молам? :smir:

на Валентајн клецни нешо настрана и дај и до знаење шо си напрајл, пред таја да те изненади на истиот начин

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
пред сат време се двоумев за темава. Баш имам сега една типка што многу ми значи и сакам нешто многу јакоо да ја израдвам! Дајте совет ве молам? :smir:
филџан за кафе со срце на него и напишано I love you...

роденден и е на женската..идеме нешо 5-6 месеци... и мн ми е важна... а неам поима шо би и купил..еднаш на пат у бугарија земав едни менѓуши она ко шо сака али сеа господ знае шо ке и купам... а сакам да е нешо ептен убаво... :)) дајте помош?

мики ти на женска ти да и зимаш блузички .!.

ХЕЛП!!!
дај кажете шо да и зеам на девојкава за роденден ама стварно немам појма шо би можел!!! мелчиња и срциња не доаѓаат у предвид!!!
ај предлог да видам кој ке даде

Можеш некоја алка со плочка и на нејзе да дадеш да ги изгравираат вашите иницијали:pipi:

Можеш некоја алка со плочка и на нејзе да дадеш да ги изгравираат вашите иницијали:pipi:

:) Не е интересно 2 пати ист поклон да давам Не ист али сличен...
фала на помош сепак..

дајте бе другите некој предлог види какви сте..
ц ц ц

:) Не е интересно 2 пати ист поклон да давам Не ист али сличен...
фала на помош сепак..

дајте бе другите некој предлог види какви сте..
ц ц ц

Едни добри јако секси танга гаќички кои ќе ги соблекуеш со забите како кученце, не мора некои скапи налик кајли миног колекшн или други-ти го знаеш нејзинио вкус:helou:

Едни добри јако секси танга гаќички кои ќе ги соблекуеш со забите како кученце, не мора некои скапи налик кајли миног колекшн или други-ти го знаеш нејзинио вкус:helou:

хаха оваа е размислена варијанта... могуќе да биде и ова

мики ти на женска ти да и зимаш блузички .!.

Од бугарија не и купуј ништо оти ќе се раск***ари!!!

Ќе купиш златна детелинка(со три ливчиња)а и колекција CD love songs(немај мака и да слуша друга музика то CD по дифолт ќе ја потсеќа на тебе .

Менѓуши никако,и тракатанци никако.:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom