Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
dechki a sto mislite za mojata ideja, na 11 pravime godisnina pa sakav da napravam nekoja mala torticka vo forma na srce i celata da ja prelijam so slatko od jagodi da mu kupam obetka i nekoja maicka...dobro e?:smir::raz:
добра е идеата ама може и некоја романтична вечера со некое добро вино и свеќи

moze ama kako da gi isteram moite od doma? i jas prvo pomisliv na toa sepak blagodaram za sovetot ke vidam so ke napravam :)

Подароци да...се трудам да најдам соодветен подарок за секоја пригода.
Купувањето на подарок го практикувам за родендени и сл. прилики за луѓе кои не ми се мн. блиски и тоа избегавам парфеми,колекции,облека и такви некои подароци.се трудам подарокот да биде уникатен и да одговара на личност која го добива.А за поблиските се трудам јас сама да го направам подарокот,и на тој начин да му дадам значење....

Мн сакам да ме изненадуваат и можеби и затоа знам да изненадам.....сакам да ми подарат нешто од срце па макар и да е мн мало.... некогаш и едно цветце може да ме напраи најсрекна.Еве јас на пр за валентин на дечкото му полонив еден несекојденевен подарок во кој вложив доста труд.Му направив една слика од нас 2 ца и ја ставив во рамка втора работа ...на две плишени срциња извезов инацијали и ги ставив у кристално топче, едно мало меченце, картицка и уште едно нешто имаше ама не ми текнуе сеа шо :pos2:.....и рака стварно го изненадив,а за роденденот му купив парфем и една свека во вид на торта и го чекав со запалена свека и му пеев депи брдеј....и така ви викам :smir:

Жениве се` на подароци мислат и сметаат дека којзнае колку и на нас ни се истите значајни.
Вистината е дека сакаме се` тоа да помине, да не се малтретираме со такви глупости, но за ред во куќа ги правиме.

Посебен ден ми е дерби, а не 3 месеци од кога сум тргнал да идам со неа . . .

Абе само цвеке !!!!!!! нишшш друго

3dflags_nor0001-0003a.gif

сакам да давам и да ми даваат.Но ако некој ти дај само за да му вратиш тогаш не е вистински подарок...посебно ги сакам оние подароци за денот кога славиме 1година и сл.

Па внимавам што ќе купам. Зависи и за кој е подарокот. Али воглавном купујем нешто што би и значело на личноста, и нормално и јас очекувам подарок.. :smir:

прв пат сум во врска што подарува, поранешната врска ми беше заснована на непронаоѓање на самата себе си во светот на неговото лицименрие и често пишував поезија и проза, запаѓав и само тоа ми беше спас.Денес се е поинакво-за роденден му испрати честитка, иако превреме ми ја откри сепак беше мн.среќен што се сетив на таков детаљ, а сега топам свеќа и ја правам во вид на срце...се надевам наскоро ќе биде завршена .

Sakam da mi podaruva pokloncinja sekako ,ne skapo ama nesto orginalno unikatno samo za mene lalala ..i sekako za vozvrat ke dobie poklonceee :pipi:

Poklon za valentine

Valentine se blizi...
Dajte nekoj predlozi za poklon...sto bi sakale da vi podarat i sto bi podarile...
:smir::love3:

Плишано срценце со извезено I love you. :back:

(ако може некој да ми објасни што значи „плишано“, само го слушам зборов и поим немам што е)

Плишано срценце со извезено I love you. :back:

(ако може некој да ми објасни што значи „плишано“, само го слушам зборов и поим немам што е)

ne sum siguren ali mislam deka plish e ona maznoto platno...:kesa:

пред сат време се двоумев за темава. Баш имам сега една типка што многу ми значи и сакам нешто многу јакоо да ја израдвам! Дајте совет ве молам? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom