Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Не се замараме многу да си поклонуваме нешто за годишници или Валентин, родендени... Повеќе си поклонуваме без повод. А и кога има некој повод, обично ја сум таа што ќе напише некој убав збор, некоја посвета.
Или може само една убава и искрена порака и тоа е доволно.

Нема посебни денови во мојот живот. Дури ни роденден, а бил а не бил, секоја година се случува.
Ако се работи за подароци, може да добијам или да подарам било кој ден, поводи се бесмислени и преценети.

Речи му - те сакам.
Поубав и поискрен од срце поклон нема од тоа.
Не се прајте скромни, нема да се задоволи со тоа, иако ќе изглуми дека му е доволно, потајно ќе ја смета за егејка. :icon_lol:

Само на еден партнер до сега му имам купено нешто.Му купив парфем и снешко(истото ми гу купи и тој мене).
Изгледа зошто сум немала многу врски или пак не биле многу долги не сум добивала мнгу поклони од партнери.Поклонот некако не ми ни значи многу.Важно ми е само да се сети на тој да си честитаме и да си поминеме добро.:back:

idealen poklon za masko?

за женско е повеке од лесно да се најде идеален поклон,за роденден,за правење на 1 месец,5 месеци,година дена и слично..може да се купи ружа,некое мече,некое ланче,прстен..и така натака...но проблемот е за машките..што според вас треба да се купи...исто така според вас машките кој поклон ке ве израдува??ја за неколку дена правам 5 месеци со дечкото и знам дека он планира нешто ..но ја едноставфно немам идеа што да му дадам..знам дека не е морално од моја страна,но сепак сакам...ве молам дадете ми некоја идеа..=) поз :toe:

Од машка страна, ти препорачувам да отидеш да му купиш една маичка и една колекција се разбира ако имаш доволно финансии, или пак само една убава колекција, би бил задоволен.. Може и само некоја поубава маица или дрес, или тренерка на некој бренд/марка... :smir:

абе размислував за тоа..ама шо знам,не е такоф тип он,нешто по друго мислам би го израдувало,облека не веруем,колекција па ич мислам.....а за финансии не е проблем..:toe:

Подари му љубов тогаш, шо да ти кажам :pipi:

Секс. Никогаш нема да го заборави.

-маица - ке ја износи.
-тракатанци - ке ги загуби.
-колекција - искрено што к*р колекција ке му е коа сам може да си купи.

А ако неможеш/несакаш секс тогаш дај му само љубов или пак нешто оригинално и направено со љубов без трошење на пари зашто искреноста е подобра многу пати него купеното колку за реда.

абе размислував за тоа..ама шо знам,не е такоф тип он,нешто по друго мислам би го израдувало,облека не веруем,колекција па ич мислам.....а за финансии не е проблем..:toe:

Што е тоа?
Купи му што мислиш дека го радува.
Нормален поклон е гардароба или машка козметика и парфем.
Али за да го израдуваш купи му нешто што знаеш дека многу сака.
Сака некој тим купи му дрес или сувенир некој или топка низ спортскиве продавници, сака некоја група направи компилација од песни (ако ти е малку докупи и друго нешто), сака компјутерски игри купи му некое ново цд и сл.

Добар часовник, нараквица златна/сребрена. Ако парите не се проблем.
Немора генерализирање, ако е машко право би го израдувало дрес, топка, цд од wow.

па сакам да го изненадам..нешто откачено повише да биде..облека не му е проблем,саати има мн,маички,колекции и такви работи врие..не му се проблем такви работи..нејкам да му купам нешто што веке го има..за валентајн му купиф машка танга..хахах мн беше оргинално,а он ми купи мн слатко мече...ств незнам што нејкам од да ми даде многу,а знам дека ке ми даде..ке спреми нешто ружа,некое ланче,прстен...нејкам да останам покуса..:toe:

Нема посебни денови во мојот живот. Дури ни роденден, а бил а не бил, секоја година се случува.
Ако се работи за подароци, може да добијам или да подарам било кој ден, поводи се бесмислени и преценети.

Не се прајте скромни, нема да се задоволи со тоа, иако ќе изглуми дека му е доволно, потајно ќе ја смета за егејка. :icon_lol:
100% у право.. немојте нејкам пари нејкам коли само љубов ми треба.. е жими к*р само по пари летате сите

имам подарувано мечки со картички љубовни пораки ама тоа го прават скоро сите
овај пат досега на мојот сегашен партнер му немам ништо подарено но во план сум да му направам карикатура од мене и него ..... како он работи а јас цело време си лакирам нокти и онака над главите да има облачиња што на моето би пишувало неможам без тебе..... ЛУДО ОДКАЧЕНО НЕ МНОГУ РОМАНТИЧНО АМА НЕВООБИЧАЕН ПОДАРОК мислам дека ќе му се допадне

dechki a sto mislite za mojata ideja, na 11 pravime godisnina pa sakav da napravam nekoja mala torticka vo forma na srce i celata da ja prelijam so slatko od jagodi da mu kupam obetka i nekoja maicka...dobro e?:smir::raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom