Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Ma4ence напиша:
Da ama toa parfem,bluza takvi stvari mi e ppoeke za rodenden,ke vidam toa so vecerata ako uspaem nekako moive da gi isteram od doma:)
Маченце, запомни дека темава не е за тоа да ти даваат идеи каков поклон да му купиш ти на дечко ти, туку е општо за сите. Не мора да реплицираш после секој пост и да коментираш за напишаното.
Ете така.:smir:

Ние си подаруваме ситници секогаш:)
Гледам за секоја месечнина/годишнина/што-да-е да му напишам картичка, да му купам чоколадо, јаболко со посвета...:)

јас му купив маичка, бомбоњера и картичка.............за жал немав можност за романтична вечера:pipi::pipi::pipi:

Годишнина се уште не сум имала, меѓутоа сметам дека не се потребни некои којзнае какви подароци, него некоја убава вечера, јас и он заедно.

Нема потреба од посебни ритуали и подготовки...мене ми е подобро да поклонам нешто без повод така да може и ништо да не купам за годишнина...штознам повеќе сакам изненадувања :vozbud:

Како прва годишнина, сакав да биде посебно и поразлично ( како и се` прво во животот ).
Поклонот не беше скришно биран, заедно бевме во трговски да си одбереме. Јас му земав блузон и кушула, а он на мене прстен. :)
А зашто се погоди во сред недела, ја прославивме викендот што следуваше со лазањи и винце.:)

Јас пред 1 месец направив 2 год. со мојата женска.
И купив обици, парфем... Инаку и она ми подари парфем кој сеуште го користам
За нешто повеќе да биде романтично или поубаво не можеше да се случи оти таа беше во Штип поради факултетот :nesvest:

Јас пред 1 месец направив 2 год. со мојата женска.
И купив обици, парфем... Инаку и она ми подари парфем кој сеуште го користам
За нешто повеќе да биде романтично или поубаво не можеше да се случи оти таа беше во Штип поради факултетот :nesvest:
што се обици?
инаку еве и јас правам денес 1 год и 4 месеци, па не се осеќам како да сум го фатила господ за муда.
незнам зашто се керв толква фама околу годишнината.

што се обици?
инаку еве и јас правам денес 1 год и 4 месеци, па не се осеќам како да сум го фатила господ за муда.
незнам зашто се керв толква фама околу годишнината.
Обетки :smir:

За годишнина изненади го со романтична вечера во домашна атмосфера,се да биде спремено на маса,вино,свеќи,музика,романтика.Но при тоа целиот ден прави се како да си заборавила на датумот,и дека не ти е добар денот,за да има поголем ефект кога ќе го пречекаш на врата со бакнеж и насмевка.
Не треба подарок по ова,само бакнеж.

Ех... од кога ќе му го поебеш цел ден, после романтична вечера :jaj: Ако излезе некој од нас да има работа, проблеми... икс причини поради кои ќе делува како да заборавил на денот во ред, ама намерно да му го ебам цел ден за на крај да му приредам романтична вечера :nesum: Бар јас би се наапала така да ми направат...

Што би му поклонила на партнерот за годишнина? Хм... рано е, уште немаме направено толку, за едно 4 месеци ќе бидете известени :)

• Ми се допаѓа
Reactions: E2E
Годишнина? Па вака... Досега не сум славел но кога би, би направил нешто специјално за неа. ... Нешто уникатно што и јас и таа се почувствуваме среќно. Рецимо нешто што сам ќе го направам (некоја вечера (Маwечко идејава со лазањиве не ти е лоша:))) или прошетка до некое место за кое и двајцата сме сонувале... Нормално сето ова пропратено со доза на изненадност (поголем е ефектот така)

za 8 dena pravam godisnina i stvarno nemam ni ideja sto da podaram i kako da ja odbelezime...no sakam da bide romanticno i nezaboravno za da go pamtam zasekogas:smir:

Паааа,би и купил лижавче.
Тоа е убаво и нематеријално,нели?

или пак мојш да и го дајш... лижавчето...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom