Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се ближи Валентајн па во дилема сум што да и подарам на мојата женска.
Предлози ?
Доколку сте женско, што би сакале најмногу да ви подарат, а доколку сте машко, што имате до сега подарено, што ќе подарите или што доколку би имале женска би подариле ?
јас мислам дека најдобро е да и’ се организира една шопинг тура по нејзин изборМој предлог колку да се обележи празникот....тортиче во форма на срце, едно винце и една ружа. Симболично, а сепак и покажуваш дека не си заборавил на празникот и дека си сакал да ја изненадиш со нешто.
Ако сакаш нешто повеќе, зависи колку ти е сериозна врската, инаку долен веш е секогаш добар поклон![]()
Според мое искуство би ти дал неколку проделози..Се ближи Валентајн па во дилема сум што да и подарам на мојата женска.
Предлози ?
Доколку сте женско, што би сакале најмногу да ви подарат, а доколку сте машко, што имате до сега подарено, што ќе подарите или што доколку би имале женска би подариле ?
Леле немој, ова е најпросто нештоЈа би и пластично цвеќе![]()
![]()
Се шалев, знам дека е најкатастрофа подарок тоаЛеле немој, ова е најпросто нешто
Јас не чекам да ми купат, туку се побарав самаВчера донесоа нова роба во цвеќарата, и си бендисав еден многу убав шарен фикус. Ете тој го сакам, за Валентајн
![]()