НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кејф ми е кога гледам дека има многу луѓе што навиваат за Минесота еве тука и по анкетава. Чекаме годинава да распалат Зек Лавин , Вигинс и Таунс и секако плеј офф во најмала рака

Кога веќе ги нема Сиетл, респект за другата екипа со најјаки ретро дресови, Јута.

Го бива за вакви работи гадниот, стварно јака реклама

Кејф ми е кога гледам дека има многу луѓе што навиваат за Минесота еве тука и по анкетава. Чекаме годинава да распалат Зек Лавин , Вигинс и Таунс и секако плеј офф во најмала рака

Па добро поентата на анкетата не е дали навиваат туку која екипа им привлекува внимание сезонава (затоа и е дозволено за повеќе да се гласа). И не е воопшто чудно Минесота да е при врвот со оглед дека во моментов се млада екипа со најголеми шанси за да стане нов силен тим.

Ке има на спорт клуб некој пренос?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Како не затрпаа у пар секунди, клупата ептен fail-на.

Коментаторот му го испуши на Џејмс... Од уста не го вади. Дај коментирај ја утакмицата ти ебам хрватот...

Имаат среќа Никс што шутот за три им е засега очаен на Кавс. Иначе досега ќе беа потоп.

Од кога тепаа лани сите му го пушат да не победеа ќе ги немаше никаде, многу одвратен тим ми се ,едини Ирвинг ми е симпатичен

Аууууу Симоооонс.... трица у задњи тренутак... слабо дрим тимот.. пак на досадните тројки ќе се шлепат.

4 минути пред крај клупата на спарс 45 поени наспроти 13 од вориорс. :LOL:
Одлична колективна игра на спарс, Алдриџ, Симонс и Каваи искинаа, плус Каваи со career high. (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom