Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој игра повеќе со топка, 30% посед има Јунајтед. Играат со долги топки на Рашфорд од сам старт.. Не знам ... пссс додека ти пишам 2-0, неможев ни да се израдувам -.-'Ајакс игра у грч, да се опуштат и со мала мотивација ќе дадат гол сигурно. Примија многу глупав гол иначе си имаа мирни 0-0, Манчестер иако игра повеќе со топка воопшто не се опасни. Шоне и Класен се многу анемични и тивки, тие да почнат да играат ќе се раздвижи цела екипа, вака само Траоре пробува нешто сам, им пере мозок на Дармијан и Блинд ама не е тоа тоа, нема подршка од останатите, пред се Долберг и тој Зијег или Јунес не знам баш кој им е лево крило.
Иако не ми се допаѓаше играта на Јунајтед низ цела сезона во натпреварувањево и бев еден од оние што кењаа против нив, сепак прв ќе им честитам за титулата и можноста манчестеровциве да ги гледаат Фелаини, Смолинг и Јанг во Скопје![]()
Штета што ти нема да ги гледаш Асамоа, Лемина и Стураро))
Иако не ми се допаѓаше играта на Јунајтед низ цела сезона во натпреварувањево и бев еден од оние што кењаа против нив, сепак прв ќе им честитам за титулата и можноста манчестеровциве да ги гледаат Фелаини, Смолинг и Јанг во Скопје![]()
Демек тие што ги спомна ти се нуклеусот на клубов.Стварно штета, тие се први на листа на продавање![]()