UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Ајакс игра у грч, да се опуштат и со мала мотивација ќе дадат гол сигурно. Примија многу глупав гол иначе си имаа мирни 0-0, Манчестер иако игра повеќе со топка воопшто не се опасни. Шоне и Класен се многу анемични и тивки, тие да почнат да играат ќе се раздвижи цела екипа, вака само Траоре пробува нешто сам, им пере мозок на Дармијан и Блинд ама не е тоа тоа, нема подршка од останатите, пред се Долберг и тој Зијег или Јунес не знам баш кој им е лево крило.
Кој игра повеќе со топка, 30% посед има Јунајтед. Играат со долги топки на Рашфорд од сам старт.. Не знам ... пссс додека ти пишам 2-0, неможев ни да се израдувам -.-'

Ete se desi I toa cudo, 100 milionska vreka dade gol :eek:

Барем уште едно голче да падне ...

Иако не ми се допаѓаше играта на Јунајтед низ цела сезона во натпреварувањево и бев еден од оние што кењаа против нив, сепак прв ќе им честитам за титулата и можноста манчестеровциве да ги гледаат Фелаини, Смолинг и Јанг во Скопје :)

Иако не ми се допаѓаше играта на Јунајтед низ цела сезона во натпреварувањево и бев еден од оние што кењаа против нив, сепак прв ќе им честитам за титулата и можноста манчестеровциве да ги гледаат Фелаини, Смолинг и Јанг во Скопје :)

Штета што ти нема да ги гледаш Асамоа, Лемина и Стураро :)))

Играле напаѓачки фудбал, деца биле, проблем ќе направеле :icon_lol: да не ме сфатите погрешно се тоа супер ама искуство си е искуство во вакви натпревари и не можеш деца без команда да пуштиш. Да беше така Венгер сам ќе беше потрофеен од Реал. Сеа да не ме цитирате со на Фергусон класата 92 ама тие имаа ликови како Шмајхел, Ирвин, Стам, Кин да ги држат под контрола, како пример дечиштено што дрдаше за Погба. Се надевам само дека нема Ајакс да ги распродадат играчиве зошто имаат талентирани дечки и сакам да направам нешто повеќе, сепак се клуб за респект.

И така.

uc9fpWi_d.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom