Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ги изгубивте уште шансите и покрај тој кикс со Свонси, но виде со каков тим излесе Мурџо против Арсенал ако тоа не е калкулација... Баш би сакал све да му се врати со пораз од Ајакс, затоа што многу ги потценува очигледно.:rolleyes:
Со каков тим излезе? Освен Валенсија сите други беа во комбинација.

Немој не ме радуј, Мурџо ќе калкулирал против Венгер. Можам да замислам да може, би го тепал до смрт, а највероватно ќе продолжи и понатаму да го тепа.

Со каков тим излезе? Освен Валенсија сите други беа во комбинација.

Немој не ме радуј, Мурџо ќе калкулирал против Венгер. Можам да замислам да може, би го тепал до смрт, а највероватно ќе продолжи и после тоа.
Да со Таунзебе и некој Мекасдхасдхас и очајна игра, да не кажам играње курташак. Калкулира Мурињо и тоа неможе никој да ме убеди поинаку. Што не го пушти тој тим против Виго што играше со Арсенал.;)

Да со Таунзебе и некој Мекасдхасдхас и очајна игра, да не кажам играње курташак. Калкулира Мурињо и тоа неможе никој да ме убеди поинаку. Што не го пушти тој тим против Виго што играше со Арсенал.;)
Брат, Јунајтед игра очајно веќе три месеци. Ако мислиш дека калкулираат со очајна игра, тогаш во заблуда си. Па тој де, Туанзебе, шо го стај Санчез во џеб а другиот не ни влезе. Јунајтед исто имаше и многу повредени за тој натпревар, не знам што очекуваше повеќе од составот.

Брат, Јунајтед игра очајно веќе три месеци. Ако мислиш дека калкулираат со очајна игра, тогаш во заблуда си. Па тој де, Туанзебе, шо го стај Санчез во џеб а другиот не ни влезе. Јунајтед исто имаше и многу повредени за тој натпревар, не знам што очекуваше повеќе од составот.
Се палиш за Санчез шо веќе неколку месеци практично и не игра фудбал ?

Клоп ако продолжи вака, само прашање на време е кога некој ќе му отвори твитер акаунт.
@DeludedKlopp :icon_mrgr:

Последно уредено:
Јас пак со Виго баш бев задоволен од играта прво полувреме. Можеа 2 гола да дадат комотно. Втора се повлекоа малце повеќе од што треба, само не знам зошто кога и мало бебе веќе знае дека обавезно ќе примиме гол во таква ситуација. На крај дури и се спасија.

Не почна против тројца - четворици стартери, воедно и најбољи играчи на Јунајтед. Погба, Раш и Бејли. Незнам дали беа повредени, али на клупа беа и играа против Селта. Зборот ми е ако не калкулирал у ПЛ моеше нив тројца да ги игра, али нормално нека одмаарат за ЛЕ тоа ќе биде лаганица.

Се палиш за Санчез шо веќе неколку месеци практично и не игра фудбал ?
Единствен шо глеам шо се пали си ти. Ни те прозва некој а ни беше наменето како провокација. Чист заклучок од одиграното.

Не почна против тројца - четворици стартери, воедно и најбољи играчи на Јунајтед. Погба, Раш и Бејли. Незнам дали беа повредени, али на клупа беа и играа против Селта. Зборот ми е ако не калкулирал у ПЛ моеше нив тројца да ги игра, али нормално нека одмаарат за ЛЕ тоа ќе биде лаганица.
Добро, нека е по твое. Не знам што да ти кажам појќе, ако си убеден, убеден си во тоа. :D Види го распоредот од последниве месеци па ќе збориме дали беше калкулација или толку беа физичките можности на играчите.
Беји и Погба беа повредени. Валенсија одмараше. Играше Марсијал место Рашфорд. Ерера беше во прв тим

Добро, нека е по твое. Не знам што да ти кажам појќе, ако си убеден, убеден си во тоа. :D Види го распоредот од последниве месеци па ќе збориме дали беше калкулација или толку беа физичките можности на играчите.
Беји и Погба беа повредени. Валенсија одмараше. Играше Марсијал место Рашфорд. Ерера беше во прв тим
Моеше пред тоа ваков шашав тим да пушти против Селта тоа ми е зборот, но нели полесно е Селта и Ајакс него Тотенгем и Арсенал на гости.:D

Единствен шо глеам шо се пали си ти. Ни те прозва некој а ни беше наменето како провокација. Чист заклучок од одиграното.
Сaмo ти кaжувaм декa тoa не ти е јaк aргумент :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Моеше пред тоа ваков шашав тим да пушти против Селта тоа ми е зборот, но нели полесно е Селта и Ајакс него Тотенгем и Арсенал на гости.:D
:zver:
Да му пренесиме. Еве ќе видиш, сега против Ајакс ќе извади, оти Беји е суспендиран Рохо повреден. Пошашава одбрана, здравје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom