Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е тој повисок курс во банка? 61,35 со 61,8 повисок ли ти е? Тој е курсот уназад 6 месеци!Za povisok kurs, ne fala.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Кој е тој повисок курс во банка? 61,35 со 61,8 повисок ли ти е? Тој е курсот уназад 6 месеци!
и ТА одамно се прават на Тошо, ја кажува цената во евра, не може да платиш во евра а еврото го рачуна 62А кога бил исти курсот во банка и менувачница? Имам менувачница што ми купува евра по 61.5 па не ја кажувам како репер, муабетот е дека исти е курсот на еврото уназад 6 месеци само менувачниците малку удрија сега заради зголемената побарувачка поради празниците.
.. ај тоа не е многу, се сеќавам пред 20 години купував модем, го огласила фирмата 60 уса долари, ама не може со долари никако да платиш, туку го рачунаа доларот 20% над цена по која може да го купиш и се вади демек доларот бил потценет...Јас сакав да го пријавам во инспекција за ИЗМАМА, т.е рекламира цена во долари наместо во денари ... сега барем кај ТА кај сите е исто, еврото го рачунаат сите 62...
Во банка за правни лица евра да купиш по 62 денари ги плаќаш а да продадеш по 61.5 ти ги плаќаати ТА одамно се прават на Тошо, ја кажува цената во евра, не може да платиш во евра а еврото го рачуна 62
.. ај тоа не е многу, се сеќавам пред 20 години купував модем, го огласила фирмата 60 уса долари, ама не може со долари никако да платиш, туку го рачунаа доларот 20% над цена по која може да го купиш и се вади демек доларот бил потценет...Јас сакав да го пријавам во инспекција за ИЗМАМА, т.е рекламира цена во долари наместо во денари ... сега барем кај ТА кај сите е исто, еврото го рачунаат сите 62...