Па да де, и јас исто мислев. На HBO GO скоро сите серијали со кратки анимирани се синхронизирани на македонски.Мислев на HBO понудата на анимирани филмови. У Хрватска знам дека се со хрватско аудио сите анимирани филмови на HBO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да де, и јас исто мислев. На HBO GO скоро сите серијали со кратки анимирани се синхронизирани на македонски.Мислев на HBO понудата на анимирани филмови. У Хрватска знам дека се со хрватско аудио сите анимирани филмови на HBO.
Уствари мислев на овие што се од Дизни и Пиксар долгометражните.Па да де, и јас исто мислев. На HBO GO скоро сите серијали со кратки анимирани се синхронизирани на македонски.
Вака ми одговорија HBO на Facebook.400den која сликата е кристално ужасна![]()
Истовремено на два уреди може да се гледаЕдно техничко прашање, на колку уреди истовремено може да се следи HBO GO? Зборувам за активирањето од 400 денари, што не е преку оператор.
Максимум 5 уреди, кои може да се менуваат од профилот на корисникот на услугата.[DOUBLEPOST=1513031858][/DOUBLEPOST]Едно техничко прашање, на колку уреди истовремено може да се следи HBO GO? Зборувам за активирањето од 400 денари, што не е преку оператор.
Не се два, пет се. Види во правила за користење, член 5.5. Значи 5 уреди од кои на максимум 2 истовремено.Истовремено на два уреди може да се гледа
И тука е истото прашање одговорено
https://helpcenter.hbogo.eu/mk/tehn...ni-istovremeno-da-se-gledaat-na-povekje-uredi
Исто гледам има пишано дека на некој оператори постои опција да се гледа и телевизијата HBO преку HBO GO
https://helpcenter.hbogo.eu/mk/tehn...ledam-programa-koja-se-emituva-na-hbo-kanalot
Па ме интересира дали некој оператор наш ја нуди таа опција ?
[DOUBLEPOST=1514930077][/DOUBLEPOST]Кај мене дома сме претплатени на Магента 1 Телеком една сметка за сите мобилни броеви ни стига и имам HBO пакет па гледам на HBO GO дека се пишува мобилен број за да се регистрираш. Ме интересира дали може сите во семејството да си се регистрираат посебно ?
Ама така секој месец цело време да правиш нови мејл акаунти се додека не ти дојде преку глава и почне да те мрзи тоа секој месец да го правиш.Како нетфликс, така и Хбо го, со различен маил поминува со иста виза картичка 1 месец тест период, мада имам 4 картички сега незнам кога последен пат сум имал со истава тест период на хбо ама важно пак пројде.
Е да глупо е бар да напраивиле во Хрватска, Србија и другиве екс ју држави кај што е достапна. Во екс ју земјиве е иста содржината.mnogu retardirano sto samo vo mk moze da se gleda
ne znaev
za druga zemja toa pretplatata ne vazi
zatoa netflix