Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Оливија покрај како глумица, гарант им е ангажирана на Фокс и како главен ПР за филмот :)(y). Другиве се во ''боли ме ду*е'' фазон ... Посебно Џеј-Ло. U know she's in this one right?! Е сега колку ќе биде Мистик, а колку Кетнис Евердин, видечемо. И така е јасно дека она раскрсти со улогава и Х-Мен ..
XMA.png
giphy.gif

money shot ;).png

- Cool concept art (y)
angelvscolossus.jpg

- What if Дедпул ги закачеше номинациите за оскарите?! Best love scene :icon_lol::icon_lol: ...
11990382_976450192448987_3453429975847732719_n.png

- Од Марвел и Дизни објавиле дека е тип-топ завршен Civil War, со се спешл ефектс и сите пост продакшн ку*ци-палци .. Ииии тие lucky bastards кои што први го ѕирнале, изјавиле дека CW е право продолжение на Winter Soldier и #quote ''Emotional horror movie'' со големи цепања во завршната третина од филмот. Плус некој идиот го открил крајот и расплетот на филмот ..
Спајди побиче их све :P:icon_lol::icon_lol:
5076517-02.jpg

Денес на ИГН читав многу убава анализа за Блек Пантер и како ќе се вклопи во биткава и зошто е таму. Навистина интересен и различен лик од сите засегнативе во војнава. А и Босман многу се посветил на улогава, бил во села во Африка баш околку тој регион кај што е замислена Ваканда и копал многу детали од тие луѓе како таму дијалект и на тоа исто работел за да биде автентичен. И двајцава режисери го испофалија Босман како сите ги изненадил на снимање со каква елеганција се движи и какви движења како мачка има, за оние што не знаат Босман има учество во неколку martial arts уште од мал и прави голем дел од тепачките у филмот без дабл, и затоа го фалат дека толку е посветен на улогата што со тие претходни знаења и тоа елегантно движење изгледал феноменално во костумот.
http://www.ign.com/articles/2016/03...ides-in-the-captain-america-iron-man-conflict

Поштено, костумот на Пантерот за ЦВ е еден најдобро изведените на било кој супер-херој во овие филмови:cuc:. Иначе не знам колку се леџит нет-нердовите, но на големо куцаат дека утре во трејлерот ќе го има и Том Холанд .. Само не прецизираат дали ќе биде suited-up:несвест::несвест::несвест: или ''само'' како Питер Паркер. Ќе се шлогира нетот мислам ако излезе првото.
2z677ma.jpg

Ааа кад смо веч код Спајдермен-а, Сони минатата недела изјавија дека почнале да работат на Веном филм. Речиси никакви детали не беа прецизирани и немаше да се крене толкава прашина, ако не потенцираа дека Веном филмот (можда и франшизата) ќе егзистира во свој посебен универзум т.ј. надвор од МЦУ. Што значи дека и новиот рибутнат Спајдермен (Том Холанд) нема да биде дел од тој универзум. ВТФ е ова некако во најмала рака .. Малтене како да развиваш Џокер франшиза, но без Бетмен во него. What's he gonna do? Where's he gonna go??
Но кулоарите од првични плукања и грдења дека ќе го заебат само ликот со ова Сони, стигнаа до претпоставки дека потенцијална R-rated Веном франшиза (Hail Deadpool) може да упали .. Па и се' до плот-твистс дека Сони ќе си кастне свој посебен Питер Паркер/Спајдермен кој ќе егзистира само во тој Venom-verse. На некој начин слично како Фокс и Дизни што направија во Квиксилвер:toe: ..

Иако на прва ова ми делуваше како краш ен брн потег на Сони .. Сепак на втора лопта, посебен Веном универзум (но исклучиво rated-R) може да испадне погодок, со изразито помрачни и гриди сцени. Пааааа и со друг Спајдермен во едно такво светло, зошто да не. Лично би ми било јако тоа да го видам, втор Спајди во хард-кор издание .. Па после и да влечеме паралели меѓу двајцата :icon_lol:. Едно е јасно - There's no such thing, as too much Spidey :D:D

Кој од новиве Спајдермени да го гледам? Го имам гледано само оние со оној најстариот мутав Спајдермен.

Поштено, костумот на Пантерот за ЦВ е еден најдобро изведените на било кој супер-херој во овие филмови:cuc:. Иначе не знам колку се леџит нет-нердовите, но на големо куцаат дека утре во трејлерот ќе го има и Том Холанд .. Само не прецизираат дали ќе биде suited-up:несвест::несвест::несвест: или ''само'' како Питер Паркер. Ќе се шлогира нетот мислам ако излезе првото.
2z677ma.jpg

Ааа кад смо веч код Спајдермен-а, Сони минатата недела изјавија дека почнале да работат на Веном филм. Речиси никакви детали не беа прецизирани и немаше да се крене толкава прашина, ако не потенцираа дека Веном филмот (можда и франшизата) ќе егзистира во свој посебен универзум т.ј. надвор од МЦУ. Што значи дека и новиот рибутнат Спајдермен (Том Холанд) нема да биде дел од тој универзум. ВТФ е ова некако во најмала рака .. Малтене како да развиваш Џокер франшиза, но без Бетмен во него. What's he gonna do? Where's he gonna go??
Но кулоарите од првични плукања и грдења дека ќе го заебат само ликот со ова Сони, стигнаа до претпоставки дека потенцијална R-rated Веном франшиза (Hail Deadpool) може да упали .. Па и се' до плот-твистс дека Сони ќе си кастне свој посебен Питер Паркер/Спајдермен кој ќе егзистира само во тој Venom-verse. На некој начин слично како Фокс и Дизни што направија во Квиксилвер:toe: ..

Иако на прва ова ми делуваше како краш ен брн потег на Сони .. Сепак на втора лопта, посебен Веном универзум (но исклучиво rated-R) може да испадне погодок, со изразито помрачни и гриди сцени. Пааааа и со друг Спајдермен во едно такво светло, зошто да не. Лично би ми било јако тоа да го видам, втор Спајди во хард-кор издание .. Па после и да влечеме паралели меѓу двајцата :icon_lol:. Едно е јасно - There's no such thing, as too much Spidey :D:D

Кладба дека Спајдермен во Веном универзумот ќе е црнец :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom