8 Ball Pool Multiplayer

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ајде да почнаме да се пријавуваме за турниров , прво да видиме колку ќе се собериме па потоа ќе го одредиме форматот дали ќе биде нокаут фаза ( кој губи отпаѓа) или ќе напраиме нешто групи 2-ца одат понатаму 2 -ца отпаѓат :)

1.Pazzo Pazzini
2.Samurai Jack
3.qazwsxedc

копирајта ја листава за тие што ќе се пријавувате :) за почеток едно мини-турнирче не е лошо да направиме , за понатаму ако има повеќе заинтересираност ќе ја лагаме ;) Позз

Да се собереме 8 играчи и може да се направи турнирче, кој губи отпаѓа. Ова колку за почеток, понатаму ако има повеќе заинтересирани можеме да направиме нешто појако. :)

Ајде и јас ќе играм :)

абе врие од хакери (n)

Џабе има, не дека читот не помага, он помага ама само при внесување на биле, а кога треба да се стават фалци, да се разбие игра тоа тешко дека ќе ти помогне. :)

Џабе има, не дека читот не помага, он помага ама само при внесување на биле, а кога треба да се стават фалци, да се разбие игра тоа тешко дека ќе ти помогне. :)
другарче има хак кој оди вака...
кликаш за да почнеш игра па преку Cheat Engine стопираш се замрзнува играта, чекаш од 23-25сек(обавезно за ова ти треба тајмер) и ја пушташ играта се отвара таблата и толку противникот го нема а ти си победил.
јебеш разбивања и такви курци палци!
--- надополнето: 21 јули 2013 во 10:09 ---
а исто има финти и за разбивање, па со паметно играње и планирање ке ти зеам партија без топка да втераш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom