8 Ball Pool Multiplayer

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Некој за едночасовен плес?

Повелете MkD_uTd

malku e tapa igrava

Зашто бе така???Супер игриче за тепање досада на почетокот и мене ми беше тапа зашто губев од секој втор али еве веќе една година ако не и повеќе играм 3-4 партии дневно таманка,порано само 1vs1 можеше да се игра и штеки да се купуваат само сега можеш и масата да си правиш,платна да купуваш турнири да играш само едно нешто не ми се свиѓа што бираш во која рупа ке ја играш црната(а порано беше и уште полесно црната во која сакаш рупа можеш да ја ставиш(n)) мислам дека поинтересно ке биде црната да ја играш во таа рупа кај што си ја ставил последната топка:D

Пингајте море хеј. Немам пари, а игра ми се.

goxymaxy - праќајте такво, он сум. :D

You wanna dance? До 20 кој прв стаса? :D

Ајде.
--- надополнето: 5 септември 2013 во 13:18 ---
НЕ ИГРАИТЕ СО САМУРАИ JACK! ЌЕ ВИ ГИ ИСКРШИ СТАПОВИТЕ!

Него, договорот беше до 20 добиени. Али бидејки избегав џоа циган 3-0 службено за тебе, така? :cool:

Ајде кој е за да мавнеме некоја партија на брза рака а? :)

како бе да селектирам дупка во москва na последната топка :)

Последно уредено:
dali znae nekoj kako da soberes pari u 8ball....imam samo 2k .....ako moze nekoj da pomogne ili ako igral porano a ima pari ...neka vrati ..... :D

Леле срце ми застана... Чепкав нешто вчера у тоа Миниклипот за да сменам аватар и направив лог аут, и пак си се лог ин-нав преку Фејсбук и се си беше нормално. Сеа пробувам да се пуштам да поиграм малце пред спиење ми дава 1ви левел... Пробав пак лог аут, логин, пак 1 левел, пуштам исклучувам Фејсбук пак нејќе земав ја пуштив играта преку Фејсбук и фала Богу пак ми е 26 левел. Да се напијам шеќер и вода и легнувам, овака се немам исплашено со години :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom