Колку ви е интересно ... - Шопинг ?!

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Се зацепувам во првиот навидум ОК бутик и си зимам нешто. Значи, мразам. Не ми е интересно.

Mrazam da setam po prodavnici da se presoblekuvam po sto pati vo sekoja prodavnica. Ako me bendisa nesto uste vo prvata prodavnica go kupuvam i ne setam poveke. I koa kupuvam, kupuvam poveke raboti istovremeno za podolg period da ne moram da setam.

Претежно на почетокот ми е интересно.. но по 2-3 саати шетање почнува да ми е досадно и едвај чекам да си дојдам дома. :pipi:

Мразам....мрза сум ја по default, па затоа преферирам да зеам шо прво видам...

Шопинг сакс...ама матер му ебам пребирливо гомно сум шпартам по 3 саата за блуза обична.. а ич неќам да шетам.. ептен ме мрзи.. :kesa:

Одам доста често, трае прееемногу долго, со себе најчесто ја водам сестра ми и уживам во тоа :smir:

Најинтересно ми е шопинг ... Обожавам да купувам алишта.
Секогаш зимам само една личност со мене што знам дека ќе ми помогне во изборот.
Знае Таа која е :)

Јас како машко многу обожавам шопинг , првото што ќе го видам го купувам.

Јас у првата продавница шо си купам тва.За мене е губење време а и некако ме нервозира гужвата у бутици па да чекаш ред да пробаш па на каса...ехеее сите живци ке ти ги искине....

Се нервирам кога одам на купување...

Шопинг...единствената работа што ме опушта тотално и прави да заборавам на проблемите барем на проблем.:pipi:
Обожавам да барам, пробувам и правам разни комбинации и никогаш не ме мрзело. Обично не се двоумам многу ако нешто ми се свиѓа, го купувам веднаш зошто ако не цело време ќе ме прогонува. Највеќе сакам кога сум сама, никој не ме брза, не слушам други мислења дали е убаво или не...милина!!!

мразам шопинг...ама кога мора мора да се оди .. :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom