Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е тачно. Ти збореше и за носот и за зелените очи.Да, тоа беше прашањето, само не беше тој муабетот.
На пример. Ќе пробам да ти објаснам зошто не се осеќам должен да му одговорам на Бејкон. Замисли сеа, ја и некој батка праиме муабет за неговиот Нос. Му викам дека е толку голем, шо кога би пишувал негде за неговиот Нос, би морал да го пишувам со голема буква оти е уникатна формација и заслужува респект. Дека треба да отвори стаклара, да сече стакло и да праи прозори и огледала со тој Нос. Дека тој Нос треба да го однесе во НАСА за да го употребат како алатка за бушење дупка до друга димензија. Дека ако Дамбо го имал тој Нос, никогаш немало да полета. Дека тој Нос можел сам да ги пресретне авионите пред да удрат во кулите близначки. И се појавува одеднаш Бејкон/Дедал и ме прашува шо има толку посебно кај луѓе со зелени очи. Па ме тера и потточки да му пишувам за зелените очи. Нема смисла, нели?
Не е тачно. Ти збореше и за носот и за зелените очи.
Ти уствари му збореше на тој со Носот дека неговата женска со зелени очи ти е одвратна, а потоа нерелевантно на тоа, пробуеше да го напраиш папучар и неискусен поради тоа што иде со типка со зелени очи пошто нели, ти нејќеш зелени очи. На страна од тоа што го умре од заебавање за Носот.
Не е тачно, не си благороден ти преваро. Ти ги тролаш Рики и Бот пошто ти е досадно и си играш со фрагилната самодоверба на Рики кој пробуе да докаже дека е срце, не пошто имаш поента да укажеш туку онака од пусти мераци, што е проблематика која не ме засега ко што пишав у првиот пост, уште у првата Реченица!Не е точно.
Види, ти си сакал да видиш женски и зелени очи. Си се убедил дека ги има, иако имало само Нос.
Еден надежен менталист еднаш ми има кажано, а многу успешни менталисти(се осмелувам да го употребам зборот успешни, колку и да звучи смешно) како Дудо и кажале на нацијата дека сугестијата е опасна работа. А и тој Дудо и овој надежниот знаат дека е затоа што им ја наметнуваат на наивни луѓе за да добијат аплауз, восхит и евентуално, пари.
Затоа морам со индигнација да ја отфрлам таа сугестија дека јас сум нудел негде алтернатива и квалитет и да повторам дека цела поента ми беше насочена кон таа лична промоција на некој на тема за рандом турбофолкерка, за со тоа да го испере турбофолкот без да воопшто се осврне на истиот. Стеф, сега форумски покоен, а во нашите срца сеприсутен, за таквиот однос би рекол дека е "замена на тези". Ја би се сложил со таквиот хипотетички заклучок на покојниот набилдан витез. Со таа разика дека постоечката теза се менува со ветер и магла. На ветер и магла се пишува пост колку една дипломска на педагошки и на тие ветер и магла се бара објаснување.
Па нели у кафана иаме слушано неколку пути и ти ја пееше онаа „Моје гачице“, за што е сведок и @Идиот на Социјализмот .
Ти кажи ми мене, што му фали на турбо фолкот, чисто од што сум љубопитен те прашуем ко што веќе напоменав.
"зошто е лош овој чичко"
Остај тролање и заебанции, сериозен сум сега!!!! (многу извичници)Ми кажувале дека кога сум бил многу мал и сме гледале филм со моите, често сум имал обичај да поставувам прашања од типот "Зошто овој знак на патот е зелен", "зошто е лош овој чичко" или "зошто заврши филмот". Ама сум бил многу мал и нормално било да сум љубопитен за очигледни работи. Сега да му поставам на некој такво прашање, ќе ми се смее.
Не ми се важни погорните твои изјави за Носови. Ниту пак зошто луѓето со големи Носови пробуваат да искомпензираат со своите зелени очи кои ти ги ставаат у фаца. Ниту која ти била поентата околу луѓето со Носови и што пробуеш да им укажеш за нивните его трипања со тоа што ги истакнуваат своите зелени очи. Гајле ми е.