Криминалци и криминални групи во МК

Да, секој има различна занимација, некој гледа натпревари некој мести:)
Хахаха не бе батка не мислев на тоа, шефицава ми е интересен лик, а дека не и е во ред хобито се согласувам.

Од кој град се?
едниот е од битола и најверојатно се ојдени за работа во словача ама тоа ти е наш болен менталитет и да напрат нешто вакво мора одма да се испофалат со парите па дури и да се сликат во хостелот...

Нешто повеќе да пишете за Македонците шо ограбиле пошта во Словачка и се сликале со пленот.
Баш ме интересира сега пошто е баран таму дали има закон за екстрадиција од Македонија? Иначе како што читав на фб двајцата се фатени, третиот избегал во Македонија е.

IMG_20181024_201234.png
Интересно е во колку од овие бомби би имало мафијашки приказни, во претходните бомби само за една мафијашка историја ни открија, онаа за Дацо Белски во емисијата на Код за Детонатор.

Прегледај го приврзокот 198617
Интересно е во колку од овие бомби би имало мафијашки приказни, во претходните бомби само за една мафијашка историја ни открија, онаа за Дацо Белски во емисијата на Код за Детонатор.

мое мислење дека е ако имаа бомби ке направеа спогодба пред све ова да се деси
сдсм империја им срушија со бомбите така да ако имаше нешто немаше до сеа да се чува

Sent from my iPhone using Tapatalk

Некој овде постави прашање дали е точно дека имало ,,таквуење,, и тепање во ќелија во Идризово од страна на шпоновите на некои од уапсените...и го прашав новиот директор Б.Мојсоски кој ми е другар од детство...и зачудено рече дека сите притвореници одат во Шутка.....а не во Идризово. Таму одат тие со конечна пресуда

Некој овде постави прашање дали е точно дека имало ,,таквуење,, и тепање во ќелија во Идризово од страна на шпоновите на некои од уапсените...и го прашав новиот директор Б.Мојсоски кој ми е другар од детство...и зачудено рече дека сите притвореници одат во Шутка.....а не во Идризово. Таму одат тие со конечна пресуда
Затворот во Шутка е створен за да биде притвор. Заради недостиг на простор во Идризово некои затвореници лежат во Шутка...

Е да де, Шутка е притвор, Идризово е затвор. Не знаеше? :)

Да...знам, но овде се вртеше таков муабет, па реков ќе го прашам човекот

мое мислење дека е ако имаа бомби ке направеа спогодба пред све ова да се деси
сдсм империја им срушија со бомбите така да ако имаше нешто немаше до сеа да се чува

Sent from my iPhone using Tapatalk
Хмм се е можно... Сепак не би оф'топик-увал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom