Криминалци и криминални групи во МК

Некој овде постави прашање дали е точно дека имало ,,таквуење,, и тепање во ќелија во Идризово од страна на шпоновите на некои од уапсените...и го прашав новиот директор Б.Мојсоски кој ми е другар од детство...и зачудено рече дека сите притвореници одат во Шутка.....а не во Идризово. Таму одат тие со конечна пресуда
Ако во брзање сум ги сменил местата на притворот и затворот, простете, знам кое е што. А тоа што се случило таму вистина е.[DOUBLEPOST=1540422440][/DOUBLEPOST]
Како му е полно име и презиме?
Џелал Ајети (Беланоца).

Зборувате за Сашо Лучков, па тој е брат на актуелната претседателка на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ др. Снежана Стефаноска. Покојниот му зет др. Владо Стефаноски беше координатор на ВМРО-ДПМНЕ за Охрид се до својата смрт. Вработен е во Здравствен дом -Охрид, но само фиктивно на платен список. Шармот го користеше кај жените само за криминални цели. Знам дека многу луѓе имаше закрпено Позајмуваше пари од кого ќе стигнеше , а за тоа често беше и удиран. Знаев дека со шармирање на продавачките ограбуваше продавници и е празнеше каси. Поседува голема ладнокрвност
Евтини лаги[DOUBLEPOST=1523447824][/DOUBLEPOST]
Ова е црна и се вика Снежана лекар во костозглобна болница св. Еразмо.
Охрид да кажам сега како што слушам е премногу тивок, порано нон стоп имаше црна хроника .... Интересно затишје пред бура или ???
dir.-detska.jpg

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ОТВОРИ ИСТРАГА ЗА ОБИД ЗА УБИСТВО ВО БАТИНЦИ

Пукале со „калашникови“, го спасило блиндираното „бмв“

25. ОКТОМВРИ 2018.

https://netpress.com.mk/pukale-so-kalasnikovi-go-spasilo-blindiranoto-bmv/

Поврзано со убиството на Наим...

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ОТВОРИ ИСТРАГА ЗА ОБИД ЗА УБИСТВО ВО БАТИНЦИ

Пукале со „калашникови“, го спасило блиндираното „бмв“

25. ОКТОМВРИ 2018.

https://netpress.com.mk/pukale-so-kalasnikovi-go-spasilo-blindiranoto-bmv/

Поврзано со убиството на Наим...
spored inicialite nema vrska so ubistvoto na naim , nieden od grupite na belanoca ili ovie drugive ducandzik gi nemat ovie iniciali

spored inicialite nema vrska so ubistvoto na naim , nieden od grupite na belanoca ili ovie drugive ducandzik gi nemat ovie iniciali
Ова како груба информација долета, ќе бистриме и чистиме натаму како ќе се комплетира сликата (y)

img-422398.jpg
Многу наназад некој имаше прашано за сегашниот шеф на обезбедувањето на Грујо и се пиша само дека име му е Александар и дека бил врвно обучен како ретко кој во МК, вистина било сето тоа, од тесен извор ми потврдија еднаш, тогаш немавме слика па еве ја сега. П.С. една од првите работи што ми ги кажаа беа дека дечкото е сосема чист и нема никакви криминални дела, така да и не е за на темава ама сепак барем да бидеме на чисто.

Прегледај го приврзокот 198740
Многу наназад некој имаше прашано за сегашниот шеф на обезбедувањето на Грујо и се пиша само дека име му е Александар и дека бил врвно обучен како ретко кој во МК, вистина било сето тоа, од тесен извор ми потврдија еднаш, тогаш немавме слика па еве ја сега. П.С. една од првите работи што ми ги кажаа беа дека дечкото е сосема чист и нема никакви криминални дела, така да и не е за на темава ама сепак барем да бидеме на чисто.

Турција бил на обука, претходно какво искуство има да не знае некој МВР/АРМ или др?

Па вероватно после Урко оделе со најчисто можно решение за бодигард. Другари ми кажуваа дека на улицата каде седел Урко кога беше боди гард, ставил рампа и чувар....и неможел секој да помине по улица. Тука живеел Урко.....види богати

Како во Крагујевац во 1941

Па вероватно после Урко оделе со најчисто можно решение за бодигард. Другари ми кажуваа дека на улицата каде седел Урко кога беше боди гард, ставил рампа и чувар....и неможел секој да помине по улица. Тука живеел Урко.....види богати

Мора да е вистина ова

Те лажеле другарите. Какви рампи, какви чувари,барем не у Автокоманда кај што живее.

Затоа ја се чудев шо се гужвите низ Автокоманда :icon_lol:
Каква рампа какви глупости.

не...мислам дека беше збор за куќа.....не за во зграда. Но ќе го препрашам другарот, бидејќи вероватно има поточни информации...има другари во посебните единици кои често одат во Скопје

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom