- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.309
- Поени од реакции
- 5.928
Хахаха не бе батка не мислев на тоа, шефицава ми е интересен лик, а дека не и е во ред хобито се согласувам.Да, секој има различна занимација, некој гледа натпревари некој мести![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха не бе батка не мислев на тоа, шефицава ми е интересен лик, а дека не и е во ред хобито се согласувам.Да, секој има различна занимација, некој гледа натпревари некој мести![]()
Па личи доста на него треба да е он.Прегледај го приврзокот 198597
Најлево дали е Џељо?
едниот е од битола и најверојатно се ојдени за работа во словача ама тоа ти е наш болен менталитет и да напрат нешто вакво мора одма да се испофалат со парите па дури и да се сликат во хостелот...Од кој град се?
наим тој со капата е шќипоња убиен во Куманово и до него е неџо брат на наим убиен от брусПрегледај го приврзокот 198597
Најлево дали е Џељо?
Баш ме интересира сега пошто е баран таму дали има закон за екстрадиција од Македонија? Иначе како што читав на фб двајцата се фатени, третиот избегал во Македонија е.Нешто повеќе да пишете за Македонците шо ограбиле пошта во Словачка и се сликале со пленот.
Прегледај го приврзокот 198617
Интересно е во колку од овие бомби би имало мафијашки приказни, во претходните бомби само за една мафијашка историја ни открија, онаа за Дацо Белски во емисијата на Код за Детонатор.
Затворот во Шутка е створен за да биде притвор. Заради недостиг на простор во Идризово некои затвореници лежат во Шутка...Некој овде постави прашање дали е точно дека имало ,,таквуење,, и тепање во ќелија во Идризово од страна на шпоновите на некои од уапсените...и го прашав новиот директор Б.Мојсоски кој ми е другар од детство...и зачудено рече дека сите притвореници одат во Шутка.....а не во Идризово. Таму одат тие со конечна пресуда
Е да де, Шутка е притвор, Идризово е затвор. Не знаеше?Некој овде постави прашање дали е точно дека имало ,,таквуење,, и тепање во ќелија во Идризово од страна на шпоновите на некои од уапсените...и го прашав новиот директор Б.Мојсоски кој ми е другар од детство...и зачудено рече дека сите притвореници одат во Шутка.....а не во Идризово. Таму одат тие со конечна пресуда
Хмм се е можно... Сепак не би оф'топик-увал.мое мислење дека е ако имаа бомби ке направеа спогодба пред све ова да се деси
сдсм империја им срушија со бомбите така да ако имаше нешто немаше до сеа да се чува
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како му е полно име и презиме?Најлево дали е Џељо?