Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Swifty напиша:
Епа вака, незнаев каде да ја ставам темава, па се решив на овој под-форум, доколку местото не и е тука, преместетеја.Епа вака, доколку сакате, дојдете во Ентернет во 12:00 часот, таму ќе бидеме Јас, Скоут , Жаре, Скорпијо_20 и уште доста луѓе кој се активни на Кантер Кајгана Серверот.Влезот е слободен :) Се надевам дека ке имаме добра забава и дружење, ве очекуваме.Поздрав !

само да дополнам додадете ме или мене или никола (swifty) на МСН за да може тамо да се најдиме..
ја сум докај 8 онлајн..
се надевам никола ке биде до покасно..
поздравинела!

Swifty напиша:
Епа вака, незнаев каде да ја ставам темава, па се решив на овој под-форум, доколку местото не и е тука, преместетеја.Епа вака, доколку сакате, дојдете во Ентернет во 12:00 часот, таму ќе бидеме Јас, Скоут , Жаре, Скорпијо_20 и уште доста луѓе кој се активни на Кантер Кајгана Серверот.Влезот е слободен :) Се надевам дека ке имаме добра забава и дружење, ве очекуваме.Поздрав !

A koj den ?

Steta .. ne sum od sk ebago .. :( Ajde u Sr nekoj den ako sakate :P

neli imase vakva tema veke otvoreno?

Razor напиша:
neli imase vakva tema veke otvoreno?
а ти мора да расипеш се!!!
ако ојш кажи ако не молчи не се понашај модератор тука....:tapp::tapp:
wanna be Acid :ban?:

лол некој нешо ке погрши и сите одма КОМЕНТ!!

зашто да греши? треба да има посебна тема за дејмер, за најтмер, за инсомниа, за во трета играчница...??? јас сум перфекционист, неќам кога е несредено! не ми замеравајте, ама ве мрзи да видите на втората страница... не е ништо лично, спрема никого кого поправам, да не ме сватите погрешно.

Јас затоа и напишав, доколку е потребно да се премести темава, но како и да е темава е да ве известам, а не да се даваат коментари каде и е местото, има луѓе кој се грижат за тоа.Поздрав, се гледаме ! :helou:

kpbKENGUR напиша:
зашто да греши? треба да има посебна тема за дејмер, за најтмер, за инсомниа, за во трета играчница...??? јас сум перфекционист, неќам кога е несредено! не ми замеравајте, ама ве мрзи да видите на втората страница... не е ништо лично, спрема никого кого поправам, да не ме сватите погрешно.
и јас по природа сум перфкционист бате..нема љутиш у никој случај те разбирам..само што би можело на пример темите стари да се бришат со што за секоја нова собиранка да се прави нова тема така?
ова е само мој предлог..мислам по воочливо е кога на наслов на тема ке пишеш на пример ; "Собиранка 17.03.2006 ентернет 00.00 часот"..
а не на веке стара тема да допишеме..
мислам повеке луѓе ке се привлечат со отварање нова тема нели?

како и да е не е мое да одлучувам..кенгур слободно премести ја кај треба..

[MkD]Scout напиша:
и јас по природа сум перфкционист бате..нема љутиш у никој случај те разбирам..само што би можело на пример темите стари да се бришат со што за секоја нова собиранка да се прави нова тема така?
ова е само мој предлог..мислам по воочливо е кога на наслов на тема ке пишеш на пример ; "Собиранка 17.03.2006 ентернет 00.00 часот"..
а не на веке стара тема да допишеме..
мислам повеке луѓе ке се привлечат со отварање нова тема нели?

како и да е не е мое да одлучувам..кенгур слободно премести ја кај треба..
не сум ни администратор, ни модератор на форумов, администратор сум на серверот =)))

Тууу ,баш ми е мака шо не сум од Скопје ,баш ми се идеше на една кантер пукачка. Ај друг пат здравје.

MetalOne напиша:
Тууу ,баш ми е мака шо не сум од Скопје ,баш ми се идеше на една кантер пукачка. Ај друг пат здравје.
ај и јас да се глупирам:
Тууу бе пи*ку матер!!!!
Еххххх да бев од скопје... ц ц ц ц тууу бе неам среЧа ебаго...ај друг пат ако МЕ ВИКАТЕ и ако сум таму ке дојдам ве сакам сите .
:tapp:
п.с е ај после да не се нервирам.
lol кенгуре

Pa i ja predloziv ali skull girl me banuvase poso me mrzi do koska!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom