Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе речев дека ќе дојдам,ама дупка сум во играва,џабе парите ќе ги фрлам и нервози ќе ви стварам хахахахаха

BusHav напиша:
Ќе речев дека ќе дојдам,ама дупка сум во играва,џабе парите ќе ги фрлам и нервози ќе ви стварам хахахахаха
Da imame kogo da ubieme barem, aj dojdi. :tv:

Епа нема да можам оваа сабота,за нареден пат идам обавезно!
Ќе се тренирам па ќе ви ја кршам кичмата

abe lugje igrate li kanter negde u nekoja igracnica?ja igram dobro ama nemam internet doma i ne mozam da igram so vas pisete pozz

nie kade sto igrame.. nejkes tamu da igrash :) cak4e bidejki e klanje

значи во сабота во 17:00 часот се чекаме во ентернет?!

Епа ај чим е после фудбал би требало да дојдам :zlo:

....зборете фаци,да не доаѓам џабе имам работа....

Хохохо ја прв да коментирам за денешниов ден.
Би можеле да го наречеме како час кај DWA :))) (иако Кенгур лузерски се љути и вика дека му тргнало само)

Игравме :
1.Ја
2.Ванила
3.Два
4.Контејнер

вс

1.Кенгур-тна
2.Камискази
3.Гардиан
4.ТонИнтер
5.Скорпио

Да почнеме со наградите...
Најизјава (изјави)
Коки (Macedonian) : Стокец,,,,курац стокец роденден имало ! ! ! ! Е не играм бе !
Скорпио (Ванила го коле Два и он после десет сек вика) Еј абе овие се убија----Ванила стана и си отиде по овој коментар :)))

Најподли потези-Кенгур---Чекаше да збориме на телефон или да се зазбориме за да влезе у дуел :(

Момент кој го реши мечот---Коа му го вртев мониторот на Кенгур :pos: :pos:---После психички ги фатифме :)

Доктор на мечот-Ванила кој увек ми даваше на почеток на стаза пеницилин у глава за против малери :pos: :pos:

Мен на мечот без сомнение ДВА (имаше више убиства колку цел противнички тим)
Нож на мечот-Мојот нож вс Камискази коа на слепо мавав и погодив :pos: :pos:

Ај да не тупам ќе остаам простор и на другите...

И Тони ги чекаме демоата :)

Работам на случајот, но да знаете дека сите демоа се снимани во прво лице, поточно мое лице. =D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom