Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Raperce напиша:
Abe dojdite u Tetovo poblisku e ke ve precekamo duri :):)

tocno. Ce se zacudite kako samo Raperce igra vo zivo. Na kajgana serverot site mislat deka e citer. (pa ja go ucev fala bogu)

Mislam deka ke bide dobro da se odi niz site gradovi sto ima kajgana igraci a ne samo vo sk. Jas davam predlog da dojdete vo strumica ima mnogu igraci sto igraat na kajgana pa ke ja napravime :)

Shorty напиша:
tocno. Ce se zacudite kako samo Raperce igra vo zivo. Na kajgana serverot site mislat deka e citer. (pa ja go ucev fala bogu)
Ti si me ucel ne siri dezinformacii ovde . Ti me ucese so AWP da igram so drugoto sam se nauciv. :):)

iLe напиша:
Mislam deka ke bide dobro da se odi niz site gradovi sto ima kajgana igraci a ne samo vo sk. Jas davam predlog da dojdete vo strumica ima mnogu igraci sto igraat na kajgana pa ke ja napravime :)

Dobar predlog iLe :)

iLe напиша:
da da elajte vo strumica ke ve pre4ekame em gradot e pomal ke se pre4ekame polesno :)

Доаѓам ја у струга на 30-ти мај, ениуон де`р ?

Акo доаѓа некој во Тетово нека каже :helou:

абе во Струмица мора да дојдете и тачка :) :) :helou: ке ве носаме на браната :rofl::rofl:

Добро бе, реков доаѓам у струга на 30-ти, а вие доете ваму.. :wink: Ќе доам и кај вас, има време.

Ajde ajde te 4ekame samo potseti ne pred da dojdes :)

Вечер, во 22:30 часот ке правиме кантер-кајгана собиранка во ентернет, секој е добредојден :) па повелете.. :smir:

Сега се спремам, тргнувам со колата... 22:29 сум пред ентернет и во 22:30 сум внатре кај вас :rofl::rofl:

TonInter напиша:
Jaс изгледа ќе пишувам за денешнава собиранка; Денесна падна МНОГУ смеење, закон поминавме.
Првата екипа - kamiSKaZi, Sonny Muprhy, Bu||etProof, M U V L A и TonInter;
Втора екипа - kpbKENGUR, THE DON, Macedonian, Billa Bong и KoNtEjNeR.
Како што реков, имаше многу смеење, ножеви паднаа неколку; се` на се`, закон беше.
Момци, за жал, ве решивме.:zver:

Edit:
Се извинувам што нема тука најинтересни случки, ама не ме служи меморијата најдобро, Mac да беше, ќе напишеше. :smir:

ne se sekiraj jas znam koja bese naj interesnata slucka :) :)
sobrakajkata koga iskocivme od enter :) :) :) i klucot na kamiskazi od friziderot :)
pozz

KoNtEjNeR напиша:
ne se sekiraj jas znam koja bese naj interesnata slucka :) :)
sobrakajkata koga iskocivme od enter :) :) :) i klucot na kamiskazi od friziderot :)
pozz
Ептен рано ти текна да напишеш! :pos:

Swifty напиша:
Вечер, во 22:30 часот ке правиме кантер-кајгана собиранка во ентернет, секој е добредојден :) па повелете.. :smir:

Па ја ке пишам па за оваја..
Следниве Пациентабиси беа присутни
BIlla BONg -ДУДЛАЧОТ ( ке му скршам глаата не ме видел на време се поздравил со никола и си заминал)
KoNtEjNeR - sapun (играше,се упознавме)
ја - скаутот најпациентот
AZAZEL - не е член на форумот другарче ми е (лол)
Mari0 - лудакот со фамасот. (ја пак си го забраив дома фамасот да му го бутнам у гз)
и така..

Изигравме малку лан..покажавме сите што како знаеме..пасот на серверот ни го дозна целиот Ентернет ..
и на крај после одигран саат ипол - отидовме да јадеме у 7ца (маме им онаквуем па го поскапеле сендвичот)
Јас изглеа како најМалер си изгубив некој денар и на крај морав да прекинам со играта..појма неам кај ми отидоа парите брее ооојј!!

и ондак то..се надевам на поголем одѕив следниот ПУТ!

патем
ЛЕЛЕЕ ШТО СМЕЕЊЕ ПАДНА
Се гледаме очи во очи со никола , тој ми ѕвони на телефон ја му викам „Пер пред Касата сум“ - овој како бе пред касата
јас - „ па тука сум де“ и у тој момент ни стануе и на двајцата јасно дека се гледаме и збориме како МРДНАТИ (читај ПАЦИЕНТАБИСИ) на мобилен..
Паднаа доста шеги и никови во стилот на ПОКЕМОН / ДИГИМОН / СМРДАМ НА ГОМНА / ХИТЛЕР / и така натаму!

позззззз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom