Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
гуд гејм гајс! dwa ни го кажа филмот, браво за него! најбитното: ви попуштав :D

сите игравте добро момци,а скорпијо јако ме насмееа,усте не сум спиен,не сум во стање да пишувам(по право лажам имам спиено 3 ч. спиено)...али тоа не е битно,битоно е дека следниот пат ќе дојдат сите што играат на серверов и препоставувам дека ќе има општо смење... :)

/поздрав до сите...и следен пат како и да се поделиме,сакам да падне некој облог :D

оу да, и забораиф: МАЦ! ТИ ЈА ПОСВЕТУВАМ ПЕСНАТА: СИТЕ СИТЕ СИТЕ ДРВАААА И СИИИИТЕ КАМЕЊАААА!!!... :D

daj be vikajte me i mene na sobiranki,mozebi sum nov na kajgana,ama zivotot ke go dadam za nea!!!!

Ако ме гаѓа мене Кенгур со снајп ќе искочиш да го примиш куршумот? :)

Ти бе достааа со таа песна лелелелелелле

Mac)) напиша:
Ако ме гаѓа мене Кенгур со снајп ќе искочиш да го примиш куршумот? :)

Ти бе достааа со таа песна лелелелелелле

де бе па ти и контроли ќе ти намести

Dobro pucanje imase deneska,a momci??? heheh* Da ne saka nekoj da mu pratam Head Shot Script,A?heheh:P* poz* Idam da gledam TV:tv:*

deka ste be dudlaci :) kanterdzii.. ve iskinav lelelellel ne sum znael deka sum tolku jak :)
te headshot pa so noz pa so mk-a pa so sniper lelele u sekoj slucaj vcera sme si pominale top :)

Најверојатно идам нареден викенд,да ви дојдам како тренинг,таман

aj pak da organizirame i jas che doam da ve resam site deca:salut:kazete koga :zlo::zlo::vozbud:

Кајгана Собиранка(Nightmare)

Епа вака, незнаев каде да ја ставам темава, па се решив на овој под-форум, доколку местото не и е тука, преместетеја.Епа вака, доколку сакате, дојдете во Ентернет во 00:00 часот, таму ќе бидеме Јас, Скоут , Жаре, Скорпијо_20 и уште доста луѓе кој се активни на Кантер Кајгана Серверот.Влезот е слободен :) Се надевам дека ке имаме добра забава и дружење, ве очекуваме.Поздрав !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom