Хахахахахахахахахаахах,а зошто би сакал да ја продадам????
Секогаш кога сум купувал возило,никогаш не сум размислувал ниту помислувал да го продавам освен ако навистина сум имал потреба од тоа.
Секогаш сум купувал возило според моите потреби а не според тоа дали ке можам да ја продадам и за колку.Ак осе оди по твоја шконтарска филозофија,не треба да купуваме кинески смарт телефони бидејки цената им пага,туку да купуваме само Самсунг.Не треба да купуваме Беко телевизори туку само Самсунг.Не треба да купуваме Тојоти,БМВ,Форд,итн.....туку само мечка и најшконтаското ауто што постои на планетата земја.....волксваген
Само за пример отвори пазар3 и реклама 5.90% од возилата што се продаваат се баш Волксваген и Мерцедес.А пази имаш и возила кои се 3-5 години стари.И сега шо праиме,а???????
Нели се најдобри,а????
Зошто неможеш да најдеш половна Хонда или Нисан,а и Тојота.За Митсубиши и не сакам да зборам.Зошто никој не е глупав да продава ауто ако е погодено,разбра ли?????
Ужива си во твоите возила со 10000К и полни им го џебот на механичарите.Остави ги другите да уживаат во возењето,ок....Сервус