- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
Ajde de, sve se so po 700.000. More majkata. Tamu na zapad site spijat po kolite. Nema koli so malku kilometri.Секако истреси се најмалку 30-50к евра за нов од салон па прв да го скинеш најлонот на седиштата а не ми воздигнувај канта со преку 700к и повеќе вратена на 130к и прикаска дека баба,девојка или жена ја возела само за викенд или пазар кантата пардон колата.

A tie so kupile nova kola koga ke dojde redot za prodavanje pravo na otpad neka ja frlat ic da ne ja prodavaat.

Nema potreba da se zamaras,tie kratenkite se za tebe kineski bukvar.Glupo e da prais muabet na pamet a nikad ne si vozel turbodizel, bez razlika od koja znacka. Cel zivot si vozis konzervicki i produzi si taka. Konzerva da e,ama nova da e.До сега на форумот најголеми плачковци со проблеми околу моторот се самобендисаните TDI кои нон стоп ги фалат нивните мотори а нон стоп кукаат како имаат проблеми со истите.....
Факт е дека Волксваген има најгубре мотор до сега произведен.Жими првиот Голф што беше класичен дизел,другото е за во канта директива.
До сега не сум чул некој да се пожали од HDI,CDTI,dCI,MultiJet,DI-D и останати.....Има ли такви на форумот?

Последно уредено: